Snelle actie waardoor mijn probleem snel verholpen was

Door de snelle service van Firma Verhees en meedenken van de toeleverancier was alles snel en goed verholpen met het vervangen van onderdelen en instellen van mijn boiler

zeer goede en snelle service

wij worden bijna altijd snel, goed en betrouwbaar geholpen en gewoon op z'n Chaams vinden wij heel fijn waarom zouden wij het buiten ons dorp gaan zoeken, wij steunen en vertrouwen de Chaamsche ondernemers.

Top geregeld!

Alles is weer in orde gemaakt en netjes achtergelaten. Zeker een aanrader!

Betrokken en normale mensen

Overwegend goed personeel en meedenkende eigenaar met verstand van zaken

Kwaliteit en kennis van een goed niveau

Heeft op een project alle installatiewerk mogen uitvoeren. Warmtepomp, boilers, ventilatie etc.

Snel, vriendelijk, betrouwbaar en goed werk geleverd

Toch een beetje laat gebeld voor onderhoud maar snel geholpen. Zeer vriendelijke monteur, meedenkend en netjes werk afgeleverd.

Als goed en snel geregeld.

Zeer prettig.

Heel goed

Prettige manier van met elkaar omgaan en kennis van de apparatuur!

keurige servies

geweldige vakmensen en ben zeer tevreden over onderhoud en gemaakte afspraken

gewoon goed

deskundig, betrouwbaar en snel inzetbaar

Zie onder

Aardige, rustige man, heldere uitleg op vragen.

Ze komen afspraken na..

Fijn bedrijf met deskundig personeel die altijd klaar staan en een snelle service, Top.

Zoals al jaren, een heel goed en fijn bedrijf

Jaarlijkse controle. Altijd na afspraak. Vriendelijk personeel en werkt correct.

prima bedrijf

reageren snel, vakkundige mensen, dat zie je niet meer overal, dus volhouden zo

Duidelijke afspraak en uitleg.

Vriendelijke monteur, keurig werk

Vriendelijke monteur, keurig werk

Snel en goed geholpen

Vakkundig geholpen.

alles tot in de puntjes geregeld

dik tevreden

prima service

nieuwe cv-ketel en nieuwe dakgoot prima gemonteerd

zijn oke

afspreken en het wordt opgelost

10 zeer tevreden vriendelijk en professionele medewerkers die met me meedenken.niets dan lof

Zeer bekwaam en vriendelijk personeel die behulpzaam zijn en met je meedenken .niets dan lof

Super service

Ik belde om 8 uur met een probleem en om 10 uur eas het al verholpen. Dezelfde dag nog iemand die langskwam en het probleem verholp. Super service

Deskundig, vriendelijk

Erg tevreden met het werk en resultaat. Vorstvrij maken bijgebouw en plaatsen van stopkraan in waterleiding.

Snel en vakkundig!

Afspraak vlot en op korte termijn kunnen maken. Aardige en vakkundige monteur!

Klantgericht

Komen snel, zijn vakkundig, behulpzaam.