8

Professionele lessen

Onze dochter zwom via de BSO. Na een moeilijke beginfase waarin ze bang was ging het na verloop steeds beter en kreeg ze er echt lol in. Bij het afzwemmen liep ze huppelend rond, zong ze mee met de liedjes van K3 en zwom ze zoals het gevraagd werd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Wij zijn tevreden over de geboden zwemles. Er was altijd aandacht voor ons kind.

Onze zoon had het altijd erg moeilijk met de zwemles maar er werd altijd even persoonlijk aandacht besteed aan hem. Wij zijn zeker tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Laagdrempelig zwembad, vriendelijk personeel

Laagdrempelig zwembad. Vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goede communicatie en contact

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima, maar wel veel wisseling in personeel

Prima zwemles gegeven. Maar veel verschillende juffen gehad. Dat was soms wel wat lastig voor onze dochter.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bij jullie krijgen de kinderen op een goede manier zwemles.

Ik ben tevreden. Beide kids hebben bij jullie zwemles gehad. De baden zijn daar goed voor. (Bij ons in Dalfsen niet)

 • Aanbevelen? Ja
4

De communicatie over verandering van zwemlessen is zijn niet goed

we hadden easy swim pakket afgenomen na 2 x zwemmen werdt easy swim afgeschaft en gingen ze van 1,5 uur zwemmen naar 50 min. les Wij waren daar niet v/d hoogte. zonder enig overleg werdt dit erdoor geduwd. Zo volgden nog enkele slechte ervaringen ...

 • Aanbevelen? Nee
10

Kinderen leren hier GOED zwemmen

Kundig en vriendelijk personeel zorgen ervoor dat kinderen met veel plezier hun lessen volgen. Ook leren ze hier erg goed zwemmen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig, leuk en ontspannen

Onze dochter op een leuke manier goed leren zwemmen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zwemles

Zwemdiploma A is in the pocket. Onze zoon Daan vind zwemles erg leuk. Lieve badjuffen,maar ook zeker hele goede. En dat bewijst het vandaag maar weer. Wat kunnen de kinderen goed zwemmen . Je bent een paar maanden langer bezig. Maar als ze dan ook afzwemmen kunnen ze het. Wij zijn super tevreden. Op naar zwemdiploma B

 • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleiding

Een fijn zwembad leuke zwemjuffen Afzwemmen is heel erg relaxed en leuk voor de kinderen

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn kind heeft erg goed leren zwemmen, met veel plezier en motivatie!

Goede en leuke lessen. Veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en goede benadering van kinderen, aandacht voor heeft wat het kind nodig heeft. Motiverende en aardige zwemonderwijzers. Goede terugkoppeling tijdens kijkles. Prettig om digitaal vorderingen te volgen. Resultaat van goede kwaliteit, mijn kind heeft erg goed leren zwemmen. Goede communicatie naar ouders middels nieuwsbrief. Prettig dat er mogelijkheden zijn voor extra les en zwemmen in vakanties. Wij zijn erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Onze zoon Jent heeft met veel plezier de zwemlessen voor diploma A gevolgd. Nu op naar B en C! Vriendelijk badpersoneel en het leerlingenvolgsysteem is fijn om je kind te volgen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel en doelgericht

In het begin was het een beetje zoeken Ook van een andere zwemdocent. Eenmaal gewend liep het allemaal lekker

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed !

Ze hebben goed naar het kind gekeken wat het wel of niet kon ...daar goed op ingespeeld door extra lessen aan te bieden waardoor onze dochter sneller kon afzwemmen. Tegen ieders verwachting in ! Super !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren zwemonderwijzers met aandacht voor het individu.

Fijn om te merken dat er per kind wordt bekeken wat de verbeter punten zijn en dat hij dus echt gezien wordt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

Erg goed begeleid tot haar A diploma!

 • Aanbevelen? Ja
8

Complete zwemles met uitstekende begeleiding

Onze zoon had weinig met water, douchen was al een probleem. Het personeel heeft dit op een speelse wijze enorm verbeterd! Als verbeterpunt wil ik de scoremodule noemen. Dit is echt een aanfluiting, het lijkt me niet heel moeilijk om per les bij te houden waar aandacht aan besteed is en welke punten er voor de volgende les aan komen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Sinds er wisselingen zijn geweest en alle badmeesters een vaste plek hebben, draait het super!

In het begin was ik minder tevreden (vooral bandje wit). Door het slecht bijhouden van de administratie, ziekte en op reis van de badmeester begon Sare 3 weken (na allemaal inval) weer opnieuw in bandje wit. De 'officiële' badmeester kon mij niets zeggen hoe Sare ervoor stond, terwijl daarvoor was gezegd dat Sare verder kon naar bandje blauw. Gelukkig na bandje wit heb ik allemaal positieve ervaringen. Elke les werd er gekeken of Sare vorderingen maakt. Ze ging echt door omdat ze het aankon en niet omdat er in de volgende groep ruimte was. Dit vooral omdat Sare al zo snel ging. Het vakantiezwemmen vind ik echt top. Ook al bij mijn andere dochter heb ik dit als zeer prettig ervaren. Zwemmen op de morgen zijn de kinderen fitter. Zeker bij Sare zag ik dat omdat ze in september pas 5 jaar wordt. Nu heeft Sare haar diploma en ze zwemt zeer goed. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zwemles op goed niveau

Wanneer je kind het zwemdiploma heef kan ze echt goed zwemmen. Dat is het allerbelangrijkste. Wel denk ik dat de weg er naar toe sneller moet kunnen. Eerder ingrijpen wanneer iets niet lukt bijv gat. Niet pas na vragen van ouders actie ondernemen. En minder wisselingen van badjuf.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn zwembad en de kinderen leren er echt goed zwemmen!

Fijn zwembad en de kinderen leren er echt goed zwemmen. Instructeurs kijken echt goed naar de kinderen. En fijn dat er verschillende vormen van zwemles worden gegeven. Easy slim is ons erg goed bevallen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Redelijk positief

Mijn dochter vind de zwemlessen altijd erg leuk en dat is natuurlijk het belangrijkst. Maar ik vond dat er wel vaak wisseling van personeelsleden waren. Daardoor werd vaak de voortgang via het digitaal formulier niet goed of paar weken later pas ingevuld. Dit vind ik erg slordig. Je krijgt dan het idee dat er wel meer uit de lessen gehaald had kunnen worden, dat ze misschien eerder had kunnen afzwemmen bij een constanter team. Je krijgt als ouder idee dat het niet lekker loopt omdat er zoveel personeelsverloop is. Qua lesaanbod trouwens prima! Heel fijn dat in vakanties ook les wordt gegeven

 • Aanbevelen? Ja
7

Top !!!

Kids mogen alleen afzwemmen als ze ook echt goed kunnen zwemmen Vergeleken met andere zwembad doen ze er wel langer over alleen dan kunnen ze het ook goed .

 • Aanbevelen? Ja
6

Voldoende

Tycho zwom sinds feb al in groen nadat de leraar van geel met de juf van groen besloten hadden hem door te laten gaan. Lang verhaal kort pas nadat ik gebeld en gemaild had werd er een beslissing ge omen om hem het 'voordeel' van de twijfel te geven en in juli kon afzwemmen voor A. 5 maanden in bandje groen en als ik niet gemaild had de juf hem nog steeds laten ploeteren met bandjes. Dus mijn gevoel is zeker niet oke en ondanks jullie advies heeft hij wel zijn diploma. Motiveren is heel belangrijk voor kinderen eigenlijk wel het aller belangrijkste. Ik ben van mening dat de zwemonderwijzer dit eerder moet aankaarten zodat je dingen kunt uitleggen ook aan de kinderen. Dan kan van huis uit ook de motivatie helpen. Zo laten ploeteren krijg je kinderen die een hekel krijgen aan zwemmen terwijl het zo leuk is

 • Aanbevelen? Nee

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina