Betrouwbaar. Afspraken na komen
Alles positief, goede klantbenadering en goed nakomen van afspraken tegen een marktconforme prijs. Alleen deze enquete duude langer dan 30 seconden.......!
Alleen maar lof. Ik ben bij Theewen uitgekomen na een advies van een collega, die dezelfde ervaringen had als ik nu heb. Houden zich aan hun woord, komen hun afspraken na en zijn zeer vriendelijk in de omgang.
Het bedrijf heeft zich getoond als een maatschappelijk betrokken onderneming. Ze hebben namelijk voor de nieuw opgerichte Voedselbank Peel en Maas een hoogst noodzakelijk koelinstallatie geplaatst zonder kosten voor de Voedselbank.
Correcte manier van zakendoen
je wordt snel te woord gestaan tijdens een storing of mankement zelfs s,avonds laat nog
Snelle actie, goed geregeld
Snelle, vriendelijke en professionele service.
Kennis van zaken , goed en bruikbaar advies
Korte lijnen, gevestigd in de buurt.
Als beheerder van een gemeenschapshuis kan ik alleen maar positief zijn over de werkwijze en service van het bedrijf.
snelle en goede service. Aardige monteurs, die geen rommel achterlaten. Ze zijn beleefd, vriendelijk, netjes. Die zie je ook wel anders...........
ben te vreden. kan bij ervaring met maar een voorkeur aangeven ook ervaring met koeltechniek
Correctheid/snelheid/vakmanschap en advies
goed advies-bij urgentie direct behulpzaam- betrouwbaar
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.