prettig en kundig
Uw beoordeling is heel positief, echter bij prijs geeft u een 1. Uiteraard kunt u ons altijd bellen indien u een klacht over ons prijsbeleid heeft; vooralsnog hopen wij echter op een typefout. Reactie van de heer Boitelle: was een grapje, ben zeer tevreden
Na persoonlijk gesprek met Mark weert je wat je aan elkaar hebt en van elkaar kunt verwachten dat werkt prettig.
De persoon die langskwam voor de jaarlijkse check heeft netjes zijn werk gedaan, was vriendelijk en heeft verteld wat voor werkzaamheden hij heeft uitgevoerd.
telefonisch goed tewoord gestaan en snel een monteur terplaatse. dit zeker bij diepvriezer storingen
goed vakkundig personeel
Keurig aangesloten. Netjes achter gelaten.
"Volgende keer zal ik er iets beter over nadenken, nu heb ik het snel, snel ingevuld, ik hou niet zo van enquêtes, maar dacht die mensen willen dat weten, maar ik ben heel tevreden over Theewen. Ja de levertijd was een 5 omdat bij het onderhoud duurde het allemaal langer”.
Snel offerte. Goede communicatie klant/theeuwen. De monteur is bijna de gehele tijd alleen geweest tijdens zijn werkzaamheden. Alles was netjes opgeruimd bij thuiskomst.
Erg goeie terugkoppeling en tweede bezoek was super
Heel goed advies,snelle levering en hele nette afwerking! Zeer tevreden!
Prettig en betrouwbaarpersoneel dat met zorg voor het interrieur zijn werk doet.
goede service en kennis
De man wist niet dat het een lastige plek was waar de airco geplaatst moest worden dus hij schrok er wel een beetje van , maar hij is er gelijk toch wel positief aan begonnen ondanks dat niet alles gelijk vlekkeloos verliep.
goed werk geleverd
wederom keurig werk over de prijs kan geen oordeel geven nergens anders prijsopgave opgevraagd.
Super gedaan, en ook snel. Weinig overlast gemaakt aangezien de airco werd geinstaleerd terwijl de winkel open was. Ze hebben zelf meegeholpen om mijn nieuwe interieur naar binnen te dragen. Top! ga zo door.
Deskundig advies, goede communicatie, fijn personeel!
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.