De airco heeft zijn tweejaarlijkse onderhoudsbeurt gehad. Dat is probleemloos verlopen. Alléén kan ik komende zomer pas beoordelen of de airco nog steeds goed functioneert.
al jaren lang een zeer tevreden klant
Prima aanpak oplossen van storingen, supersnelle en adequate reactie. Hoge klantgerichtheid, zowel bij de verkoop als bij de service.
Al het personeel is allemaal even kundig
Theewen staat altijd klaar als je ze nodig hebt
Onderhoud verloopt prima, van te voren aan gemeld op afgesproken dag uitgevoerd. Prijs geen idee wordt via de verhuurder geregeld.
nvt
Ik ken Theewen al ruim 10 jaar. Wij hebben in die periode alleen maar positieve ervaringen op gedaan. Ik heb de prijs ingevuld en vind de kwaliteit van het werk en de verhouding tot de prijs goed.
WEDEROM PUIK WERK GELEVERD ECHTE VAKMANSCHAP
De medewerkers zijn correct in omgang, Afspraken worden nagekomen.
correcte service
Flexibel, ook bij tijdgebrek wordt er geprobeerd om alsnog een afspraak te maken.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.