Naar onze mening deskundige kennis
Zeer correct en vriendelijk en meedenkend. Nette afwerking en ruimen alles op.
zoals hierboven weergegeven
Nieuwe airco geleverd en geinstalleerd volgens afspraak. Alles volkomen naar wens verlopen
zeer deskundig en netjes gewerkt. Eindresultaat naar wens
Juiste informatie verstrekking over wanneer installatie plaats vind en duidelijkheid als er iets uitloopt door storingen o.i.d.
Vriendelijk en vakkundig
heel goede samenspraak met monteur Mike Zou hem bij anderen zeker aanbevelen.
keurig op tijd aanwezig heel netjes gewerkt en alles netjes en schoon achter gelaten
graag had ik in het verleden op de hoogte willen gesteld worden van een eventuele te ontvangen subsidie op bepaalde koeltechnieken.
werkt prima om als bedrijf mee te werken, monteurs zorgen ook voor opbergen gegevens in de mappen.
Prettig zaken mee te doen
Aandacht voor de persoonlijke vraag en invulling van het aanbod op koelgebied, blijkt de juiste keus te zijn geweest. Tevens plaatselijke service.
werk wordt goedgedaan geen klagen
telefonisch contact gehad met klant. De mail was bij klant niet ontvangen, waardoor er verwarring was over de afspraak. Begrip van beide kanten. Klant is gelukkig verder wel heel tevreden over Theewen Koeltechniek.
Vakkundige installatie en advies van onze eerste en tweede airconditioning. De monteurs zijn naast vakmensen prettig in omgang en servicegericht.
Ik ben over contact en plaatsing zeer tevreden
zeer positief
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.