Goede service en vakmanschap, nooit problemen gehad in 21 jaar dat we ons bedrijf hebben. Altijd zeer correct en jullie komen afspraken na.
n.v.t
Kleine problemen met de airco. Maar na de melding waren ze de volgende dag al aanwezig om de probleempjes op te lossen.
snelle reactie. duidelijke offerte. montage perfect uitgevoerd. na eerste controle beurt, bleven wij met een tikkend geluid zitten in de airco. dit is reeds opgelost.
Eerste kennismaking met Mohammed ; perfect. Duidelijke offerte uitgebracht. Vragen beantwoord. Bestelling geplaatst ; werk uitgevoerd conform afspraak. Prima uitvoering; alle vragen duidelijk beantwoord. Het werkt prima!
Klant gebeld ivm de 6 voor nazorg. Meneer gaf aan dat hij dit nog niet kon beoordelen, maar het niet open kon laten. Gelukkig is klant heel tevreden en zijn er geen aanmerkingen.
Prijs servicebeurt viel hoger uit dan verwacht.
Erg tevreden over de installateurs. Vriendelijk, deskundig en zorgzaam. Meedenkend en professioneel.
Zoals altijd wordt het onderhoud precies en geheel netjes op afspraak uitgevoerd.
zeer tevreden over de service.
Prima installatie, functioneert uitstekend
Goed geïnformeerd over de mogelijkheden
Klant hebben we op kantoor ontvangen en een positief gesprek gevoerd over het hele project. Helaas door functieovername binnen ons bedrijf is afspraak van plaatsing niet goed gecommuniceerd. Klant is zeer tevreden over de werkzaamheden bij hun thuis en beloond ons dan ook met een 8 voor deze punten!
De meneer die de hele dag hier is geweest was vriendelijke en kundig. De communicatie bij theeuwen verliep prima
Contact met klant gehad en onze excuses aangeboden. Van ons ingehuurde bedrijf voor de betonboringen vernomen dat helaas in een buis is geboord, waardoor deze overlast is ontstaan. Zeer ontdaan zijn we, bij het lezen dat wij niet adequaat hebben gereageerd om alles weer netjes achter te laten. Gelukkig is de klant wel heel blij met de airco en krijgen we een tweede kans met onze onderhoudsovereenkomst. Wij hebben uiteraard bij mevrouw een mooie bos bloemen laten bezorgen.
Deskundig advies; vlotte afwikkeling; vakkundige montage en uitleg.
vakkundig monteur
Helaas een 2e klant, die de dupe is van problemen bij onze leverancier en niet blij is met de latere levertijd. Gelukkig is de klant wel zeer tevreden over alle overige zaken.
snelle levering, prijs prima
Afspraak en snelheid zijn helaas laag beoordeeld omdat wij, door leveringsproblemen bij onze leverancier, de klant hebben moeten teleurstellen en de montagedatum pas op een later tijdstip hebben kunnen inplannen. Gelukkig geeft de klant aan wel tevreden te zijn over de communicatie hieromtrent.
Personeel op locatie is netjes en beleefd. Werken netjes, houden rekening met de situatie ter plaatse zodat de 'overlast' tot een minimum beperkt blijft.
na zelf eerst uitgezocht te hebben wat ik wilde bereiken met een airco, de firma Theeuwen uitgenodigd. Na overleg over de plaats van de binnenuit en de buitenunit, wat de beste plaats is, berekend welk type airco ik nodig heb. Plaatsen ging al heel snel. Ervaren monteur heeft de Mitsubishi airco professioneel opgehangen, goede uitleg en netjes alles weggewerkt. Precies volgens wens, gewoon top, een echte aanrader.
Geen directe telefoonverbinding, maar een zeer onpersoonlijk keuzemenu
De klant gesproken betreffende de beoordeling. Het cijfer 2 is gegeven doordat wij een keuzemenu hanteren bij de telefoonverbinding. De (afgesproken vaste)prijs heeft ook een laag cijfer ivm een verschil bij onze con-collega's. Wij betreuren deze cijfers, echter kunnen ze wel verklaren. De uitgevoerde werkzaamheden worden wel zeer positief ervaren.
De installatie van de airco is prima verlopen. De monteurs waren vriendelijk en gaven op alle vragen van mijn kant een meer dan bevredigend antwoord.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.