Over nazorg en garantie kan ik uiteraard zo snel nog niet oordelen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor kennis en vakmanschap. Ik ga ervan uit, dat alles op de juiste manier is gedaan en heb ook wel die indruk. De monteurs waren vriendelijk, dachten goed mee en werkten goed door.
Bijzonder tevreden. Personeel was vakkundig en zeer vriendelijk. Ze hebben de tijd genomen om mij alles uit te leggen hoe het functioneert. Niets dan lof. voor een cijfer een 10
Heel tevreden en goede en vriendelijke monteurs. Tóp.
Zie punten hierboven. snel, duidelijk. nog geen ervaring met nazorg en ervaring
goede communicatie snelle levering en montage. monteur correct en netjes. over de betrouwbaarheid / kwaliteit en nazorg en garantie kan ik nog geen oordeel hebben , mogelijk over een jaar.
Klant gesproken en uitgelegd dat we de koppeling van de binnenunit niet konden solderen ivm bestaande verwarmingsbuizen en dat we 10 jaar garantie geven op de koppeling. Klant vond dit een goed voorstel en gaat ermee akkoord.
Uiteindelijk prima apparatuur
Een goed werkende airco geleverd. In tegenstelling tot eerdere afspraken op een andere dag geplaatst
Klant gesproken. Uit coulance gratis onderhoudsbeurt aangeboden. Klant heeft dit geaccepteerd. Naar tevredenheid opgelost.
goede installatie en netjes afgewerkt
zeer kundig personeel,alles mooi verzorgd en schoongemaakt.
Zeer snelle offerte, prima uitleg, prima prijs, snelle levertijd, nette monteur, prima geïnstalleerd, al met al super tevreden. Alle afspraken nagekomen volgens afspraak.
De offerte was er binnen de afgesproken tijd en de levering was zoals afgesproken binnen 2 weken na de offerte. De monteurs/instalateurs waren vriendelijk en leveren mooi werk af.
Keurig geleverd en geinstalleerd
Tot nu toe positieve evaring met personeel en installatie apparatuur. Nazorg en garantie kan ik nog niet beoordelen.
Vriendelijk benaderd, goed werk geleverd.
Vriendelijke monteurs met verstand van zaken. Erg netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten.
prima service en afspraken goed nagekomen. niks op aan te merken
koelcel is goed opgebouwd en in werking gesteld. Bram heeft ons goed uitleg gegeven en komt vakkundig over.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.