Complimenten aan Adam voor de nette werkwijze, de uitstekende uitleg en een correcte omgang. Wij zijn zeer tevreden en zullen dit voort zeggen. Dankjewel Mark voor de goede info welke heeft geleid tot deze installatie. Top werk geleverd.
Kan alleen maar vermelden dat we erg goed geholpen zijn. De adviseur en de monteur waren beide erg vriendelijk en behulpzaam. We genieten met deze temperaturen van onze airco.
Alle gemaakte afspraken zijn na gekomen. De monteurs hebben met ons gekeken naar de beste plaats en hebben netjes gewerkt en waren erg vriendelijk. De WiFi module moest nageleverd worden maar dat is ook netjes opgelost.
Voldeed aan al onze eisen. Ook het personeel vriendelijke. Alles fijn afgewerkt.
Niet alles kan altijd van een leien dakje gaan. We hadden wat planningsproblemen waardoor er wat vertraging ontstond. Echter dit is in onderling overleg helemaal goed opgelost. Wij bevelen hen zeker aan!
Toppie
Duidelijke informatie en instructies. Na het werk alles netjes en schoon achtergelaten. Wij zijn dik tevreden!
Aardige medewerkers, netjes gewerkt. Erg tevreden over hun service en kennis.
Top kwaliteit en altijd vriendelijk en deskundig personeel.
De mannen hebben netjes werk afgeleverd. Alles netjes opgeruimd. En alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Dus last het warme weer maar komen.
Vriendelijk, kundig, netjes gewerkt. Alles netjes achter gelaten.
Duidelijkheid in afspraken en daarbij een prima afwerking
Prettige medewerkers; keurige montage; alles schoon opgeleverd.
Adequate installatie van de airco en tevens goede uitleg. Alles netjes achtergelaten. Extra gewacht omdat ik later thuis was zodat ik de volledige uitleg kon krijgen . Alleen maar positief!
Goede inventarisatie en duidelijke offerte wat er gaat gebeuren. Snelle afspraak kunnen maken en levering en installatie was vakwerk.
Zowel het oriënterend gesprek als de montage zijn heel goed verlopen.
Geheel volgens afspraak installatie nagekomen en uitgevoerd!
Ze zijn er op tijd. Komen hun afspreken na en leggen alles goed uit.
Super goed. Vakkundig personeel. Monteur zeer vakkundig en sociaal. En ze ruimen alles netjes op. Kort en direct antwoord
Passende offerte op maat binnen gestelde termijn. Alle aangeboden producten bekeken in showroom met ruime uitleg. Korte levertijd waarna het vakkundig en vriendelijk personeel een en ander netjes heeft gemonteerd. Afwerk niveau sloot aan bij afspraak en dus zeer tevreden.
Ervaren en deskundige medewerkers; hulpvaardig en goede uitleg van de installatie.
Onze ervaring met Venloverkoelt is goed. De monteur die bij ons de Airconditioning heeft geïnstalleerd was heel deskundig en hij heeft ons ook alles netjes uitgelegd. Venloverkoelt heeft ons verder ook goed geholpen met alle mogelijkheden die men had om airconditioning te installeren.
Goeie uitleg, goed overleg, vriendelijk, accurate uitvoering werkzaamheden.
Goede service en het personeel is aardig. De installatie is goed verlopen.
Was het overal maar zo!
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.