TOP bedrijf, TOP service en heel goed bereikbaar!
Mijn ervaring in één woord: TOP. Vanaf het begin tot het eind en daarna. Het contact en de service vanaf het moment dat ik besloot vloerverwarming te nemen en contact op nam met Vloerverwarming Limburg, is er een die ongelofelijk soepel is verlopen.
Voor mij is het belangrijk dat een bedrijf goed en makkelijk bereikbaar is, en dat is dit bedrijf. Per telefoon, per mail, via hun website. De telefoon wordt altijd snel opgenomen en reactie op de mail is ook super.
Ze zijn duidelijk in hun communicatie en wat je kan verwachten. Ze komen hun afspraken na, komen eerst vrijblijvend kijken of een en ander wel mogelijk is, en als dat zo is dan leveren ze geweldig goed werk. En ze zijn ook nog eens super vriendelijk.
En als het mis gaat - het bedrijf dat de tegelvloer ging leggen maakte een foutje en hakte door de nieuwe vloerverwarming heen - ook dan zijn ze heel goed bereikbaar en laten ze je niet in de kou staan. Nadat het water alle kanten op spoot heb ik Vloerverwarming Limburg meteen gebeld om te vragen wat ik moest doen. Ze namen telefonisch alle tijd mij te helpen het systeem uit te schakelen. Daarna werd meteen een afspraak gemaakt om de boel te repareren: binnen één dag stonden ze aan de deur. Wat een service!
Ik ben een hele tevreden klant!