4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke benadering van Dave de eigenaar en de vakkundigheid en vriendelijkheid van de vloerenlegger Paul

• Welk(e) product(en) heeft u bij ons gekocht? Laminaat|Onderhoud|Overige

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact, ook prettig om rechtstreeks zaken te doen met de eigenaar, goed advies mbt vloerverwarming e.d., showplanken mee kunnen krijgen, korting bespreekbaar, snelle levering zonder aanbetaling, goed advies over het leggen, meten van de vochtgraad van de vloer, levering op verdieping zonder meerkosten. Kortom een uitstekende goede dienstverlening! PaDa is een aanrader!

• Montage/leggen N.v.t.
  • Welk(e) product(en) heeft u bij ons gekocht? Laminaat
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten voor ons? Hou vooral deze vorm van service aan! Ik woon niet in Oosterhout, maar zal zolang ik laminaatvloeren blijf kopen en Dave deze goede service vasthoud zeker terug blijven komen en mensen blijven verwijzen naar PaDa. Het enige puntje is de website van PaDa. Laat hier een aantal professionals naar kijken en laat er een mooie webshop bij maken zodat mensen ook online het laminaat kunnen bestellen en de prijzen kunnen zien. In combinatie met een fysieke winkel en de uitmuntende service, en niet te vergeten het goede advies wat je krijgt, zou je wellicht zo nog meer klanten aan je kunnen binden. Zorg er ook voor dat mensen bij een gerenommeerde "klantervaringen website" hun goede ervaring met PaDa kunnen delen. Dit zorgt ervoor dat mensen sneller naar PaDa komen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk. Weten waar je het over hebt mee denken

• Welk(e) product(en) heeft u bij ons gekocht? Overige

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer gastvrij, veel vakkennis en duidelijk uitleg

• Welk(e) product(en) heeft u bij ons gekocht? Houten vloer
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten voor ons? Webwinkel mag uitgebreider