Ja wel aardig maar had er meer van verwacht.

De bezorging was keurig op tijd ook het ophalen, het vlees was heerlijk maar de salades waren een beetje goedkoop uitgevoerd en te weinig stokbrood voor zoveel man en ook was het bestek en borden presies uitgeteld aan het aantal personen, maar je hebt er altijd meer nodig.Nou moesten we nog ons eigen servies erbij pakken.En het werd erg vroeg geleverd hoe moet je het koelhouden? Hoop dat je wat aan deze info hebt en dat jullie hier iets mee doen,Mvg E.Kool

Heerlijk eten. Vriendelijk personeel

Het is heel goed verlopen.

Vriendelijke braadmeester

Presentatie kon iets beter maar de vriendelijkheid van de braadmeester maakt dat goed!

Goede service en kwaliteit

Alles naar tevredenheid.

Goede service, vriendelijk personeel, en goed eten.

Alles was weer keurig verzorgd en geleverd op de tijd die we gevraagd hadden.

Redelijke prijs en kwaliteit.

Alles was netjes verzorgd. Wel jammer dat je voor het gebruik van een koelbox 1 euro pp extra moet betalen. Kwaliteit vlees kan absoluut niet tippen aan de kwaliteit van de slager.

Goede service, vriendelijk personeel.

Het vlees smaakte zeer goed en het mooi verpakt op aparte schalen. Salades, stokbrood en sausjes waren ook heerlijk. Volgende keer bestel ik weer bij jullie BBQ Kampioen. Dag van te voren krijg je bericht wanneer ze alles komen leveren en ophalen.

Prima kwaliteit en goede sfeer door de braadmeesters

Fijn dat wij op zo’n korte termijn nog alles konden regelen bij en met jullie. Duidelijke en snelle afwikkeling!

Heel fijn dat er met de wensen van de klant wordt meegedacht!

Het vlees salades en de sauzen waren super Al was het eigenlijk niet genoeg per persoon en hebben we nog wat frikandellen en kipnuggets erop gedaan maar verder too

Prima.

Het vlees, salades en sauzen waren allemaal goed en lekker. Het enige minpunt was dat de geleverde barbecue maar voor de helft werkte. Daardoor duurde het allemaal een beetje lang.

Super geregeld

Zoals altijd was deze keer de bbq ook weer prima verzorgd.

Een goede service

Erg goede service en goed eten.

Alles was uitstekend geregeld en verzorgd. Iedereen heeft lekker gegeten.

Geslaagde personeels BBQ!

Alle medewerkers van Vollers Amsterdam hebben wederom heerlijk in het zonnetje kunnen genieten van de flame grill gerechten en top service! Tot volgend jaar!

Vlees was heerlijk, meerdere complimenten gekregen. Salade ook erg lekker. Ik bestel nog wel een x

Echt lekker gegeten met de BBQ kampioen!!

Met de BBQ kampioen haal je een prima partij binnen die een goede BBQ neer zetten, je eet het glazuur van je bord1!!

Prima service, keurig en compleet bezorgd

De bestelling, levering etc verliepen allemaal soepel en uitstekend. Het vlees was echter erg zout en dat was zonde. Wij hielden hierdoor veel vlees over.

Alles was prima geregeld en in orde

Alleen was een pootje van barbecue niet de juiste de rest oke.

Super service en kwaliteit van het vlees en de salades!

Super service en kwaliteit van het vlees en de salades!

TOP !

Zeer goede producten en service

TOP

Top geregeld allemaal. heerlijk vlees en je hoeft de afwas niet te doen. Krijgt een dag van te voren een SMS en E-Mail hoe laat de bezorging is en ook tijdstip van ophalen. prima geregeld. Ook kan je aan passingen doen op de BBQ paketten, zodat het helemaal is wat jij graag wilt. Nogmaals bedankt BBQ Kampioen

Goeie gasten met heerlijke happen!

Twee gezellige mannen die keihard werken en in rap tempo een flinke hoeveelheid perfecte stukken vlees, vis en vega wisten te grillen. Bijzondere soorten ook, niet alleen maar de standaard stukjes.

Prima kwaliteit vlees en vis. Alles goed verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Per ongeluk eigen bestek mee terug gegeven. Aan de hand van foto aan kunnen geven wat van ons is. Wordt weer thuis bezorgd. Super service. Prima prima. Voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank

Weer genoten van het heerlijke vlees en de lekkere salades!

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert