zeer goed

zo goed dat mijn werkgever ook gebruik gaat maken van de BBQ kampioen

Ruim vodoende

Prima op tijd alles afgeleverd en opgehaald. Vlees en salades en sauzen prima. Vegetarische variant was erg eenvoudig.

Het was weer geweldig

In mei een grote BBQ laten verzorgen voor een buurtfeest en nu voor mijn eigen verjaardag. Het was gewoon top

geweldig goed

De BBQ meester die bij ons is geweest was echt een heel leuk mens. En een echte pro

Fantastisch ontzorgde middag

De BBQ voor de inluiding van de bouwvak voor de 3e keer via BBQ Kampioen laten verzorgen en het betekent voor ons een geheel ontzorgde middag van het begin tot het eind met fijne meedenkende medewerkers. Zeer tevreden en hopelijk tot volgend jaar.

Heerlijke BBQ - Vriendelijke mensen!

Een mooie aanvulling aan het feest

Snelle duidelijke communicatie! Stipt op tijd! Mooie opstelling en heerlijk eten. Netjes en verzorgd. Erg prettige en aardige braadmeester!

Goed geregeld, duidelijke communicatie vooraf.

Op de website kun je duidelijk een keuze maken, maar telefonisch of via email is het ook mogelijk om aanpassingen te maken. Wat wij wel zonde vonden is dat het eten wat over was weg gegooid werd. Dat hadden wij in overleg graag mee naar huis genomen.

Prima service en goede kwaliteit

Voor het eerst besteld hier. De service is goed. Netjes op tijd bezorgd en opgehaald. Kwaliteit van vlees is goed en zo ook de salades etc. Ik had voor 20 personen. We waren met 23 volwassenen en 6 kinderen. Was voldoende. Met grote eters. Wel voor de zekerheid zelf nog wat vlees gehaald maar dit was niet nodig.

goed en voor herhaling vatbaar

zeer goed en netjes afgeleverd en opgehaald. De BBQ producten waren van goede kwaliteit zoals je dat van een slager mag verwachten...top!

Prima service en ruim voldoende

De service is prima. Op tijd geleverd. Ruim voldoende aan vlees salades en sauzen. Mijn vrouw heeft nogal eens de neiging om wat extra bij te halen maar dat was zeker niet nodig. Ook de afspraak om de spullen weer op te halen was makkelijk. In één woord we hadden een top avond mede namens de BBQ kampioen

Volledig, goede kwaliteit en prima service

Volledig, goede kwaliteit en prima service

Heerlijke Bbq en de service zeer goed

Heerlijke Bbq en de service zeer goed.

Goede service / spoedbestelling was mogelijk

Door omstandigheden laat / te laat besteld maar binnen 5 uur was de bestelling nog dezelfde dag geleverd. Hulde. Vleesschalen, sauzen, salades, stokbrood ruim voldoende; eigenlijk niets om op te merken. Wij hebben een fantastische BBQ gehad.

Alles zeer smakelijk en goed geregeld.

Alles volgens afspraak en goed in de hand gehouden door braadmeester Martin . Als je zoals in ons geval ook aandacht aan je gasten wil besteden ipv achter de BBQ plaats wil nemen dat is dit een heel goede oplossing en zijn prijs meer dan waard. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.

Keurig verpakt vlees en salades. Het was heerlijk!

Prima kwaliteit en service

Niet optimaal

Over het Eten niks te klagen dit was een dikke 10! Alleen beetje jammer dat je een bbq krijg die het naar voor de helft doet dit vervolgens meld en beloofd word dat er met 45 min een nieuwe gebracht word. Helaas belde de chauffeur na een uur pas op dat hij al 20 min rond reed. Jammer dat het dan niet loopt zoals het hoort, zeker als het georganiseerd word voor een gezin waar de man terminal is en hard achteruit gaat en op tijd zijn bed weer in gaat omdat het anders niet uit te houden is. Plaats bbq gehouden Werkendam Organisator kimberley ( Andel)

Alles was weer super

Spullen op de afgesproken tijd geleverd. Het was weer erg lekker en van alles was er ruim voldoende.

X

Prima verzorgd en lekker.

Afspraken werden keurig nagekomen en er was voldoende. Voor een groep ouderen zou meer huzarensalade en minder andere soorten salade goed zijn.

compleet

Door de BBQ kampioen waren we totaal ontlast van het eten. En ze hebben een compleet BBQ top verzorgd.

Doen wat ze beloven

Helder, flexibel en gewoon goed.

Weinig en duur

Het smaakte goed maar vond de hoeveelheid nogal weinig voor het aantal personen en dáárdoor vond ik het dus ook te duur. Spullen werden op tijd geleverd maar er werd totaal geen uitleg gegeven een flyer waarop staat even stokbrood opnieuw verwarmen in de oven maar niet op wat voor temperatuur. De verpakking van de bij gerechten staat heel goedkoop dus moet je alles zelf nog op schalen opmaken. Helaas voor ons eens maar nooit meer.

Goede service en goede kwaliteit!!!

Top ervaring! Binnen het afgesproken tijdsvak geleverd, goede informatie bijgesloten en uitstekende kwaliteit. We kregen veel complimenten van de visite. Ze smulden van het vlees, salades, sauzen en stokbrood!

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert