Zeer aardig en alles volgens afspraak

Gewoon goed en lekker

Prima geregeld, ruim voldoende van alles, prima verzorgd

De BBQ materialen, sausjes, salades en vlees werden wel wat vroeg gebracht,maar dat was geen probleem. Halverwege het BBQen hadden we problemen met 1 gasfles. Men deed er van alles aan omzet op te lossen en wilde zelfs een andere BBQ en gasfles komen brengen!!!. Echt top. Als we volgend jaar met burendag weer eenBBQ houden, gaan we weer voor deze kampioen.

Alles super geregeld!!

Een buffet incl. dessert besteld voor 30 personen. Alles keurig op zaterdagmiddag afgeleverd incl. alle toebehoren in koelcontainers zodat wij dit op zondag konden gebruiken. Het zag er allemaal geweldig uit en het was heerlijk. Kortom uitstekend!

Vlees en salade`s waren lekker.

Lekker en makkelijk, snel klaar en geen vuiligheid.

Feestelijk goed

We hebben een heel mooi weekend gehad mede namens de zeer goed verzorgde Barbecue. alles was lekker en genoeg .bij onze volgende familliedag zullen we zeker weer bij jullie bestellen dankje wel.

Wij hebben een geweldige avond gehad dankzij BBQ kampioen.

Goed volgens afspraak en goede service

Alles ziet er goed verzorgd uit is lekker

We hebben een tof feestje gehad

De bbqkampioen was mooi optijd en de bbq was geslaagd. Ook netjes alles weer optijd opgehaald. Aanrader!

Je weet wanneer er geleverd word, je weet wanneer je (vuile) vaat weer wordt opgehaald. Top. En het was lekker 😊.

goed verzorgd

het was goed verzorgd en de smaak was goed en voldoende een min punt was de bbq hij was heel moeilijk aan te krijgen en de oorzaak zat in de ontsteking de knoppen bleven steeds hangen

Top service!

Erg goede service. Op tijd bezorgd. Alles duidelijk uitgelegd in de bijgevoegde folders. Ook handig voor de gasten die allergisch zijn. Top gedaan. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!

Wederom een geweldige BBQ

Vlees is super goed gekruid en goed voorgegaard. Er is ruim voldoende en netjes en hygiënisch verpakt. PRIMA BBQ. Volgend jaar weer!!!!!

Goede producten het is voor mij de 5e keer en ben helemaal tevreden Gr lucia

Het was weer prima

Alles netjes en op tijd geleverd. Vlees was erg goed. Voldoende salades. Saus , behalve de saté saus, was wat weinig voor het aantal personen.

Goed geregeld, lekker eten en leuke braadmeester die een hoop werk uit handen neemt!

Heel goed,

We hebben genoten van de bbq, de bediening, was correct, het vlees en de salades waren heerlijk. Kwaliteit prijsverhouding was prima. Verschillende gasten hebben de brochure meegenomen, ook zij waren heel erg te spreken over de Bbq en overwegen bij een eventueel feestje U te vragen. Nogmaals dank, Met vriendelijke groet, Helma en Luc Huygen-Berns

We hebben heerlijk gegeten. Het werd goed koel gehouden in de koelboxen. Er was voldoende bestek en borden. Sausjes waren top! Wij zaten op een locatie waar we niks van keukenspullen hadden. We hadden er niet op gerekend dat de satesaus in zakken zou zitten. We hadden geen pannetje en ook niks om het op te warmen. Wellicht goed om dat ergens als attentie bij te zetten!! Verder leuke familiebbq gehad!

Kundige en vriendelijke braadmeester voor een geslaagd feest

Goed vlees (van beter leven) en prima catering.

Prima service, goed product.

Goed geregeld, goed vlees en goeie service.

Gewoon doen !!

Perfecte levering goed eten en verzorgd

Alles zag er perfect uit! Het eten was heerlijk. Gewoon mede door jullie een top avond gehad. Nogmaals dank hiervoor

Heerlijk eten, top braadmeester!

Bbq voor 70 man, braadmeester op tijd en top hoor voor zoveel personen alleen alles regelen. was heerlijk eten, goed vlees en zat voor alle mensen. Wij hebben een topdag gehad mede dankzij jullie, liefs chant

Geen omkijken naar, zeer compleet en keurig volgens afspraak.

Het is eenvoudig kiezen uit een groot assortiment en alles wat je nodig hebt wordt mee geleverd. Je hoeft zelf nergens meer aan te denken. Ideaal voor een BBQ met een (grotere) groep. Kwaliteit is ook prima in orde (tenminste, het zag er goed uit en ik heb mijn gasten niet horen klagen: Ik ben zelf vegetariër :-) Vegetarisch heb ik hier niet besteld omdat ik ervaren heb bij andere aanbieders dat ik dat zelf lekkerder kan maken, dus daar kan ik hier niet over oordelen ). Alles werd keurig op de afgesproken tijd geleverd en opgehaald in handzame kratten.

goed geregeld,goed verzorgd

Alles was prima verzorgd

Perfect geregeld en heerlijk eten! Volgend jaar weer!

Perfect geregeld en heerlijk eten! Volgend jaar weer!

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert