zeker tot ziens

Het was gewoon super

Het was super,, lekker en zo gemakkelijk alles bij de deur wat wil je nog meer....gewoon heerlijk genoten ....ik ga nu alweer een nieuwe bestelling plaatsen haha.

Eerste x besteld! Dat er nog vele mogen volgen top!!

echt helemaal super! Vlees was heerlijk. Lekker veel keus in salades en stokbrood en satessus waren heerlijk. En ook heel fijn de tijdsindicatie van het brengen en weer ophalen klopte precies!

Super goed!!

GEWELDIG!!! Wat hebben wij genoten van de hele gezellige leuke spontane meid (sorry ff naam kwijt ze woont in brakel) Ze heeft heerlijk voor ons gebakken opgeruimd en zeer goed mee gedacht toen het bijna op was Nogmaal heel veel complimentjes voor haar

De BBQ Kampioen was heel goed geregeld

De BBQ kampioen hebben we vrij laat benaderd omdat de eerste catering had afgezegd op het laatst. Ondanks dat we laat waren, heeft de BBQ Kampioen ons perfect geholpen. Ze kwamen de levering op tijd brengen en ook weer ophalen. We hebben voldoende eten gehad en dat was heel fijn! Een dingetje waar wijzelf ook op zullen letten; wij zouden liever geen voorgegaarde hamburgertjes willen nemen.. Deze waren helaas niet zo smaakvol, dus als we dit als tip mogen meegeven dan zou ik hierin de keuze geven en voor ons zou een verse hamburger fijner geweest zijn! Afgezien daarvan was de gehele verzorging : PERFECT!!

Prima geregeld allemaal

Bestellen al jaren voor onze jaarlijkse bedrijfsBBQ bij jullie. 1 puntje van kritiek: 3 stokbroden voor 20 personen is te weinig en broodplank en broodmes zaten niet bij de levering.

Alles goed geregeld en lekker.

Alles is op tijd en netjes bezorgd en opgehaald. Het vlees en de salades waren lekker.

Heerlijk gegeten en gemakkelijk geregeld

Gemakkelijk geregeld en de gasten hebben genoten.

Prima eten, kampioen waardig!

Prima!

Alles netjes en fris verpakt, goede kwaliteit vlees.

magnifieke

Bestellen was eenvoudig de levering op tijd, Een heerlijk BBQ-pakket we waren zeer verblijd! Het smaakte o, zo lekker! Er was meer dan genoeg het hoefde echt niet gekker dat vond de hele ploeg!

De braadmeester was op tijd en deed alles netjes. Nam alles ook mee.gewoon hele fijne ervaring .

Prima in orde

Op tijd geleverd; op tijd gehaald. Vriendelijke bezorger, vlees was prima. Salades waren onze smaak niet, zou handig zijn als je kunt kiezen. Cadeautje bij kindermenu was een soort masker dat echt heel klein was. Paste bij geen van de kinderen. Maar goed, de belangrijkste dingen waren in orde.

Top geregeld

Van bezorgen tot en met het ophalen top geregeld. Ook de kwaliteit van de BBQ compleet.. Ga dit zeer zeker onthouden.

Volgens afspraak alles op tijd!

We waren met 25 personen waarvan vijf vegetariërs. Alles was keurig schoon en er is meer dan genoeg vlees!! De stukjes kip op saté stokjes mogen van mij een stuk groter. De hamburgers zijn erg lekker! . Voor vegetariërs leuke groentebakjes die je op meegeleverde schaaltjes kon grillen. Een nepburger en drie balletjes op een stokje. En een pofaardappel. De balletjes zijn wat droog. Lekkere salades ook! Vooral de rundvlees. Zelf heb ik er nog zo’n zak gemengde salade bij gedaan met snoeptomaatjes. Dat misten we. En extra kruidenboter en een Turks brood. Al met al dik tevreden!

Goed geregeld. Lekker eten en meer dan genoeg. Goede service en zeer klantvriendelijk.

Mooi op tijd en prima verzorgd

Top geregeld.

Alles was prima qua hoeveelheid niets te klagen.

Prima eten, maar helaas 3 kwartier te laat.

We hadden een familie-bbq en onze gasten om 6 uur uitgenodigd. De bestelling zou uiterlijk om half 6 geleverd worden, maar helaas werd dit kwart over 6. Over de kwaliteit hebben we niks te klagen. Was prima verzorgd, prima kwaliteit en ruim voldoende.

We hebben genoten

Al meerdere keren besteld bij jullie, deze keer de wat uitgebreider als anders. Wederom was het een smakelijk, heerlijk feestmaal. We hebben genoten. Bezorging en afhalen perfect. Bedankt!

Zoals altijd geweldig geregeld. Jullie zijn echt een aanrader.

De familie heeft lekker gegeten

- Lianne is een heel aardige braadmeester! - Salades lijken heel weinig als het opgediend wordt, daar schrok ik van. Bleek uiteindelijk toch wel genoeg te zijn. - Vlees was lekker, zalmtournedos ook (hoewel ze heel klein zijn)

Prima kwaliteit en goed verzorgt

Heerlijke gerechten, prima kwaliteit. Zeker een te bevelen.

Erg goede service en kwaliteit zoals altijd.

Top geregeld

De bbq was dit jaar wederom weer top geregeld. De braadmeester was ruim op tijd zodat we voldoende tijd hadden om alles klaar te zetten. Deze jonge man heeft het uitstekend gedaan en ook de dames die bij ons werken waren erg blij met het uitzicht wat ze hadden :-) Ook het eten was weer helemaal lekker en meer dan voldoende keus en voor ieder wat wils. Zelfs voor de collega's met dieetwensen (halal, vegatarisch) was voldoende keus en ook zij hebben heerlijk gegeten. Als ik dan toch een puntje van krtiek mag geven, de stokbrooden waren niet helemaal lekker gesneden. Ik zou de stokbrooden heel mee geven en een snijplank en mes bij leggen. volgend jaar kiezen we weer voor jullie.

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert