Niet voor herhaling vatbaar

De bezorger vriendelijk. Het dessert was geen afgerond 50 euro waard. Het werd afgeleverd met toetjes kapot en ondersteboven. Zonde. Het eten was echt niet genoeg voor 10 mensen. Niet al het vlees was lekker of mals. De aardappelgratin niet lekker uit obermarie. Vond het al met al geen 300 euro waard. Echt heel erg jammer.

Het was super verzorgd en alles smaakte heerlijk

Het was allemaal heerlijk. Goed verzorgd. Erg vriendelijke bezorgers

Top geregeld!!

Dankzij BBQ Kampioen hebben wij 2 heerlijke kerstdagen gehad , het vlees was heeerlijk en vers!! de levering was snel en een vriendelijke bezorger. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar !! wij geven BBQ een Dikke 10!

Lekker en goed

Lekker en goed, en voldoende

Kei goed

Ruim op tijd geleverd en aan gegeven dat ze kwamen, het eten was echt super goed alles Compleet. Hele goeie indruk en lekker eten, gaan we zeker nog meer gebruik van maken. Dank voor de goede zorgen van het eten was echt top

Uitstekend,

We hebben met de Kerst weer genoten van een heerlijk buffet! Een aanrader!

Al jaren komt de BBQKAMPIOEN haar afspraken na.

Gewoon (h)eerlijk gegeten een aanrader

Ja de spulletjes mooi op tijd geleverd.en wat ze beloofde hebben ze waar gemaakt . Dit was de eerste x dat we hadden besteld bij BBQ kampioen maar er gaan er nog meer komen dat weet ik zeker.

prima vlees, prima service

alles is zeer soepel verlopen, snelle reactie op een vraag, heerlijk gegeten, makkelijk af te spreken en afspraken worden nagekomen, zeker voor herhaling vatbaar

Het eten was super goed heerlijk vlees mooie stukken. Alles netjes verzorgd

Slecht eten en service

Hele slechte ervaring, met name nagerechten buffet, koste 45€ en was nog geen 10 € waard, schandalig. En de manier hoe je word behandeld aan de telefoon, bij de beesten af, je krijgt te horen mevr u stelde zich aan

Bestellen en er verder niet meer aan denken; heerlijk!

Ruime keuzemogelijkheden (maar ook weer niet teveel) in een overzichtelijke pagina. Werkelijk alles wordt geregeld; tot en met boter om in te bakken zit erbij. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en er is een ruime variatie aan salades en sausjes. Niet geheel onbelangrijk: de pannetjes worden netjes schoon geleverd. Een absolute aanrader!

Het was super goed

Het vlees was van goede kwaliteit en erg lekker en mooi op tijd geleverd

Goede service, heerlijk vlees

Gourmet schotel besteld, boden zelf aan het te bezorgen. Dit scheelde mij een ritje. Wij hadden een vier persoons gourmet schotel en dit was meer dan voldoende. Het vlees was heerlijk!

Uitstekende kwaliteit!

Kwaliteit van het vlees en de salades waren super! Makkelijk online besteld en bezorgd op afspraak, ideaal! Gourmetstellen deden het uitstekend en worden ook weer netjes thuis opgehaald!

Het geheel was super!

Het bestellen ging makkelijk, de bekendmaking over de levertijd is goed, het was op tijd, compleet en netjes. Er kwam tijdig een bericht over het ophalen en het werd op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom: een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Wij hebben alles als heel positief ervaren!

Eigenlijk verliep alles gladjes! Van het bestellen tot het ophalen en ook de klantvriendelijkheid, was allemaal top!!

Uitstekende service en heerlijk eten!!

Voor onze bruiloft wilden wij een landelijke en rustieke barbecue en dat hebben ze absoluut geleverd! Iedereen was enorm enthousiast over het eten en alles was keurig op tijd en heel vriendelijk personeel! Een absolute aanrader!

Super, zoals altijd!

Ik maak al jaren gebruik van de diensten van de bbq kampioen en de gourmet kampioen. Of het nu ging om een afsluitende bbq voor na een voetbaltoernooi, een bedrijfs bbq, een kerst gourmet voor familie; altijd goede kwaliteit, alles ruim voldoende aanwezig en service zoals je als gastheer wenst. Deze keer de kampioen weer ingeschakeld voor de buurt bbq op burendag bij ons in de straat. Iedereen was ook deze keer weer zeer te spreken over de kwaliteit, compleetheid van het pakket en de hoeveelheid.

goede kwaliteit en keurig gekoeld verpakt

bbq geleverd in onze vakantie op de camping in Groesbeek. Via mail op de hoogte gehouden over levertijd. Zeer compleet verzorgd en normaal bestek en boden.

Het vlees was lekker jullie leverde ook optijd zal jullie zeker aanbevelen

GEWELDIG!

Dank jullie wel voor jullie top service! Wij hebben een onvergetelijk bruiloft gehad en door jullie heerlijk relaxt met onze gasten kunnen eten! Jullie kwamen op de afgesproken tijd opbouwen! De kwaliteit & hoeveelheid voor 80 personen was goed geregeld! De ijstafel was TOP! Wij vonden het leuk om te zien hoe jullie met plezier je werk deden! Kortom een DIKKE aanrader!

Top kwaliteit vlees, mee denken. Daarbij nog vriendelijk en prijstechnisch zeker concurrerend.

Helemaal geweldig!

In deze tijd is het juist zo fijn om met het gezin te kunnen barbecueën. Uit eten gaan in een restaurant vind ik nu niet prettig gezellig barbecueën in onze eigen tuin blijkt een geweldig alternatief! Alles werd compleet op tijd bezorgd. Even de satésaus opgewarmd, het brood gesneden en de bbq aangestoken en we hebben genoten van een heerlijke bbq. De afwas weer terug de krat in en het voelt net alsof je uit eten bent geweest. Zeker een aanrader voor iedereen!

1e klas vlees en op tijd geleverd,prima service

prima service en fijn gekoeld aangeleverd (wel een koelbox erbij besteld vanwege warme weer)

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert