Top geregeld

Heel goed geregeld en heerlijk gesmuld.

Het was goed

de schaal was lekker en we hebben er van genoten

Top eten

Wij hebben lekker gegeten goede service dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste

Lekker eten! goede service!!

Heerlijk gegeten, de maaltijdpan werd gebracht en opgehaald. goede service!

Echter de bestelling op de site vind ik niet oke Je krijg geen bevestiging te zien van de bezorgdatum Je kan hier een fout maken maar dat is niet meer terug te zien

1 woord.....TOP!

Goed,verzorgd en lekker. Vooraf een smsje met tijdstip van bezorging,ideaal. Maaltijdpan is zeker de moeite waard als je een keer geen zin hebt om te koken. Lekker,makkelijk,breng en ophaalervice Goed geregeld.

Eten werd ruim op tijd bezorgd en was zoals beloofd

Heel lekker gegeten!

Prima geregeld allemaal en erg lekker gegeten.

Fantastisch

Keurig bezorgt en de lege pan ook weer opgehaald. En wat was het heerlijk. We hebben echt gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Het was voor herhaling vatbaar

Geweldig goede service en heerlijk eten!!!

Wij hebben genoten van het heerlijke eten, alles goed geregeld door jullie met bezorgen en weer het afhalen! In een woord geweldig!!

Geweldig lekker, heerlijk smaakvol.

Iedereen heeft er lekker van gegeten ze vonden het super smaakt naar meer.

Heerlijk vlees, en perfecte service!

Een heerlijke snackpan waar we twee dagen heerlijk van gegeten hebben. Ons zoontje die nooit iets lust, wilde nu het liefst alle kippenvleugels zelf opeten. Dit is een echte aanrader! Gaan we zeker vaker doen! En ook ideaal dat de pan weer opgehaald werd!

Prima geregeld

Goed eten en makkelijk , stekker erin en na 10 minuten kun je eten !

top service en super lekker

heel erg lekker allemaal makkelijk op te warmen

Helemaal top!

Het was ruim op tijd en super lekker zeker een aanrader!

(S)mak(k)elijk!!!

Heerlijk om na een werkdag gemakkelijk en lekker aan te kunnen schuiven. Bijkomend voordeel, een grote pan op tafel is lekker tafelen!

Het zag er prima uit, smaakte heerlijk en de service was prima

De gourmet zag er prima uit, mooi gerangschikt, voldoende keus, het smaakte heerlijk en de service was prima. Het was zeker voor herhaling vatbaar.

HEERLIJK!

Zowel voor 1e als 2e kerstdag vlees besteld bij Slagerij Versluis. 1e kerstdag een heerlijke tomahawksteak van Simmentaler rund, bereid op de green egg. Echt..... het water loopt uit je mond als je dit vlees eet zo heerlijk mals en zacht. Voor 2e kerstdag hadden we een gourmetschotel de luxe. Deze smaakte ook voortreffelijk en de hoeveelheid was ook ruim voldoende.

Alles prima

Niks op aan te merken, alles was heerlijk.

heerlijk gegeten!!

Levering was mooi optijd, en het eten was heerlijk, echt een aanrader! Onze complimenten..

Op tijd goed verzorgd .

wij hebben heerlijk en voor elk wat wils gegeten,rene heeft ons goed van advies voorzien dank daar v

het zeer eenvoudig regelen van bestelling en op de manier waarop het eten bezorgd word zijn wij zeer over tevreden

Super geregeld

Het gourmetten was snel geregeld omdat je voor alles terecht kan, en je hebt met opruimen er ook geen omkijken naar.

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert