Super service !!!

Heerlijk eten zeer tevreden

Heerlijk eten tevreden gasten

Super service en heerlijk eten!

Op tijd, kwaliteitseten, fijne braadmeester en heerlijk gegeten met elkaar. Dit is wat je wil! Volgend jaar weer.

Genieten!

We bestelden al enkele malen de salade en partypannen. De perfecte manier om onbezorgd van een verjaardag of feestje te genieten. Zo sta je zelf niet de hele dag in de keuken, maar heeft iedereen een voortreffelijk warm en koud buffet.

Heel goed

Zee tevreden

Super !

De partypan besteld en hij is zo lekker als op de foto, heerlijk ! De pan werd netjes afgeleverd tussen de opgegeven tijd en 2 dagen later werd de pan ook weer opgehaald! Super service ! Gaan er zeker nog eens bestellen!

Prima geregeld

Het fijne ervan is dat alles online geregeld kan worden. De hapjes smaakte fantastisch.

wij waren zeer tevreden

WIJ AREN ZEER TEVREDEN JULLIE HEBBEN EEN DIKKE 10 VERDIEND VAN ONS EN E WAREN MOOI OP TIJD

Goede service, heerlijk eten!

We hebben heerlijk gegeten. Het is voor herhaling vatbaar.

Weer Super Smakelijk

Zoals we van de BBQ Kampioen gewend zijn was het weer Heerlijk en ruim voldoende.

Zeer goed volgende keer weer bestellen

We hebben er van genoten, het was heerlijk

Als grapje voor vaderdag hebben we de kluifpan besteld, omdat mijn schoonvader dol is op kip en hij niet alleen... Verder nog enkele andere produkten zoals broodjes en wat dagelijks vlees besteld. Dit smaakt natuurlijk ook heerlijk evenals het vlees voor de BBQ wat we al eens eerder besteld hebben.

Vond t super

In 1 woord..super. T was heerlijk goed verzorgd Bezorger was enthousiast Alles was op das een goed teken Zeker voor herhaling vatbaar Iedereen tevreden Bedankt was een feestje :) Grt corina

Heerlijk zorgeloos genieten!

Heerlijk zorgeloos genieten omschrijft het als beste. Zeer vriendelijke bezorging, goede service ook weer met ophalen, ook weer zo'n ontzettend vriendelijke man! Iedereen vond het vlees ook heerlijk! Goede kwaliteit en vol van smaak.

Geen communicatie over de levering

Er werd niet gecommuniceerd over aflevering en ophalen van de borrelschaal en de beloofde EK bal is niet meegeleverd.

Erg lekker en super goede service.

Een telefoontje en de bestelling, een compleet verzorgde bbq was geregeld. Werd netjes thuis bezorgd. Was erg lekker en een dag later werd alles weer vuil opgehaald. Super handig!

Houden zich aan hun afspraak

Supersnelle service en prima kwaliteit

Voor ons personeel hebben wij drie verschillende partypannen besteld. Het opwarmen is heel eenvoudig en ook echt binnen 20 minuten warm. We hadden vrij veel besteld, maar bijna alles was op. Dus dat zegt wat over de kwaliteit!

Altijd weer super

We hebben genoten

Wederom weer heerlijk genoten

Wat is het toch eenvoudig. Even water in de pan doen, aanzetten, paar keer omroeren en na 25 minuten kun je heerlijk genieten zonder zorgen en zolang als er nog eten in de pan ligt. Want aanbranden doet het niet. En de volgende dag krijg je keurig bericht wanneer ze de spullen weer op komen halen. Fantastisch.

Het was overweldigend.

De pannen zijn verrukkelijk , Ze brengen je een en al geluk. Het hele gezin tevree, We vinden het een geweldig idee, De service staat bovenaan,en de lege pan zal weer naar jullie teruggaan .

Heerlijk thuis smullen

Goed verzorgd, lekkere hapjes. Aanrader.

Supergoed

Snel en netjes geleverd en goede kwaliteit eten

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert