super

Dit is een echte aanrader vlees was perfect en de salades en sausjes waren ook perfect ik weet waar we de volgende gourmetschotel weer gaat bestellen top

Goede kwaliteit

Goede service! Wij hadden meer dan genoeg! Wij hebben zelfs 2 dagen er nog van gegeten!

Heerlijk eten en een prima service

Het eten was heerlijk. De contacten via de mail waren prettig. Snelle reactie en duidelijke uitleg. De service was prima. De levering was in het vaste gestelde tijdvak en het ophalen ging ook geruisloos nadat we de spullen hadden buitengezet. Wij hebben een fijne eerste kerstdag gehad mede door slagerij Versluis. Voor herhaling vatbaar.

Altijd top!

Wij kiezen geen andere meer voor onze zomer bbq en onze winter gourmet avond.

Perfect verzorgd heel goed eten het bedrijf doet zijn naam eer aan echte kampioen

Eerste, maar bijzonder prettige ervaring..!

Netjes alles volgens afspraak verlopen. Professioneel, vriendelijk en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Het Hollandia buffet was lekker, vers en goed verzorgd!

Pluspunten: Een gevarieerd absoluut heel smaakvol buffet! De tomatensoep verdiend een medaille, voortreffelijk en goed gevuld met verse balletjes en groentes. Keurig op tijd gebracht en gehaald. Alles was goed schoon. Goed telefonisch bereikbaar en heel klantvriendelijk. Per mail en sms bezorg- en ophaaltijden doorgegeven. Eventuele verbeterpunten: Het was een overkill aan salades. De kiprollade was iets te zout. We misten een warme groente en hebben zelf rode kool en erwtjes en worteltjes toegevoegd. Bestek was niet stevig en bordje te klein(voor een diner) We bestellen zeker nogmaals! Hartelijk dank :-)

Prima geregeld, keurig op tijd, heerlijk eten!

Zoals altijd GEWELDIG!!

Altijd top geregeld, heerlijk eten én alles super schoon!! Aanrader!

GEWELDIG

Heel goed verzorgd

Super lekker en ruim voldoende voor iedereen

Goede service en heerlijke snacks

super ervaring

mijn cijfer een 10...keurig verzorgd super lekker vlees sausjes salade,s en alles wat bij de gourmet zat.Het dessert is zeker aan te bevelen...de kids hebben er heerlijk van gesmuld.Ik raad BBQkampioen zeker aan voor als je lekker wilt eten en niet wilt afwassen zodat je de gehele avond bij je gasten kan zijn.

Alles was prima geregeld en heerlijk gegeten!

Het eten was lekker en voldoende! Nette service. Alles op tijd geregeld en de volgende dag de vuile vaat weer opgehaald. Super!

geld terug maar geen mail of telefoontje

Voor de kerst een buffet besteld en betaald hoera eindelijk iets gevonden. Maar vandaag zag ik dat het betaalde geld alweer terug stond op mijn rekening. Dus kan ik er wel vanuit gaan dat de deal niet doorgaat. Jammer dat er geen aandacht is voor een mail of belletje met excuses dat het niet door kan gaan. Als ik volgende week pas op mijn rekening had gekeken had ik het misschien gemist. Dan had het zomaar kunnen gebeuren dat we met Kerst niks in huis zouden hebben voor het diner.

Fantastisch geregeld, geheel volgens afspraak!

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van BBQ Kampioen. En ook deze keer was het weer geweldig. Tot volgend jaar zeggen wij !

perfect geregeld en zeer hoge kwaliteit

2 maal BBQ gehad en beide keren zeer goede kwaliteit en perfect geregeld 2e keer met braadmeester zeer deskundig

Prima verzorgde BBQ

Hebben de BBQ en Catering laten verzorgen door BBQ kampioen. Hadden Oktoberfest thema incl. Grillmeister. Meer dan voldoende vlees en drank. Er was ook vegetarisch en gluten vrij voorzien (op ons verzoek). Grillmeister was zeer behulpzaam en vriendelijk. Kortom kan BBQ Kampioen zeer aanbevelen…

Het was heerlijk

Goed geregeld

DOOR EN DOOR SLECHTE SERVICE

Een BBQ pakket voor 11 personen besteld. Alles zag er keurig uit, helaas de bbq werkte niet naar behoren. Contact gehad met bbq kampioen en met wat gekletst aan de telefoon kwamen we nog geen stap verder. Eindstand; al het vlees in de pan kunnen bakken. Bbq kampioen zou er op terugkomen, voor een eventuele tegemoetkoming. Puntje bij paaltje wijzen ze alles af, ‘bbq werkte goed’ ‘bbq is voor 30 personen en jullie waren met 11 dus als de bbq maar voor de helft werkt dan is het goed voor 11 personen’. krijgen we een kadobon voor €20!! Voor €145 besteld en dan ons weg willen wuiven met deze kadobon. Nog geen excuses. Service van niks! Als je een bbq levert hoort deze 100% te werken, wij betalen namelijk voor een werkende bbq. Wij gaan verdere stappen ondernemen, want ons feestje is in de soep gelopen en bbq kampioen is hiervoor verantwoordelijk.

Zeer goed!

Een groot compliment voor Lianne. Ondanks de hongerige studenten in combinatie met file hielt ze het hoofd koel en heeft een geweldige BBQ geleverd. Ook een erg prettig in de communicatie naar studenten en ons toe. Chapeau!

Super bedrijf BBQ gehad!

Waren netjes op tijd. Vriendelijke jongedame die voor ons het vlees bakte. Het eten was echt top! Goede kwaliteit vlees, ook de salades, brood, sausjes etc was top! Zeker een aanrader.

Heel goed geregeld en super kwaliteit!

Alles was heel goed verzorgd, het werd op tijd bezorgd, netjes verpakt en ruim voldoende. Wij hadden ook een bar met barman en de drank afgekocht. Dat vond ik echt een aanrader! Het vlees, de vis, vega en ook halal waren echt heerlijk en van super kwaliteit. Ik kan iedereen de Bbq kampioen aanbevelen!

Súper! alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld. Uitstekende spullen.

Uitstekend verzorgd en geslaagd!

Iedereen was enthousiast, Lianne deed het heel leuk. Het liep lekker soepel en zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig ervaring

Ambachtshof 9