Lekker gegeten van het heerlijke vlees en de salades

Goumet besteld voor 8 personen. Lekker vlees, heerlijke salades. Geen afwas, ruim op tijd bezorgd. Wij hadden iets tekort aan het vlees maar waren met grote eters. Makkelijk te bestellen.

Een aanrader

Makkelijk te bestellen via overzichtelijke website. Ondanks drukke tijden (1e kerstdag) keurig op tijd. Niet overvloedig maar voldoende eten voor iedereen (19 personen). Ophaalservice ideaal.

Zoals altijd, alles weer top geregeld!

Goed vlees, goede salades en sausjes en genoeg Alles op tijd geleverd en schoon

Super geregeld en lekker eten!

Het eten was erg lekker en we kwamen niks te kort. Iedereen had per 2 personen een eigen gourmetstel, dat was super makkelijk! Een echte aanrader

Was heel goed

Alles perfect

Aflevering was prima, fijn dat tevoren berichtje werd gestuurd omtrent de tijd. Buffet was wel duur maar prima. Online bestellen ging in eerste instantie goed, maar bij betalen was het onduidelijk. Als ik 'contant betalen' invulde kwam ik niet verder en bij vooruit betalen miste ik in eerste instantie de mogelijkheid om met betaalpas te betalen, ik kreeg alleen de optie creditkaart, die heb ik niet. Na een hoop gedoe is het uiteindelijk toch gelukt. Dit zou duidelijker moeten worden aangegeven. We hebben genoten van het buffet, is zeker voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgend buffet

Zeker herhaling

In 1 woord geweldig

Daags voor de kerst werd ons buffet plus serviesgoed keurig bezorgd in het tijdsbestek dat van te voren via de mail was doorgegeven. Op eerste kerstdag de warmhoud bakken gevuld met heet water en de bijgeleverde branders eronder aangestoken. Het eten was op temperatuur na 1,5 a 2 uur. We hebben zonder te overdrijven genoten van het hele buffet plus bijbehoren. Iedereen was vol lof. We zullen indien we weer met een groter gezelschap zijn zeker hiervan nog eens gebruik maken. Ik kan t iedereen aanbevelen om zonder stress en in alle rust (van de normaal tijdrovende voorbereidingen) te genieten van dit gemak. Na de kerst werd ook weer alles netjes opgehaald, ook weer in t tijdsbestek dat van tevoren werd gemaild. Dikke dankjewel voor een geslaagd kerstmenu zonder stress.

Inderdaad het cijfer 10!

Het was de eerste keer dat ik daar had besteld,en het word zeker niet de laatste keer! Uitstekende service,heel goed vlees! En de bezorging keurig op tijd!

Heerlijk vers vlees

Van bestellen tot bezorgen goed geregeld

kwaliteit vlees en altijd vriendelijke medewerkers

Deze keer gourmetvlees besteld incl saladepakket. Hierdoor hoef je niets meer te halen. Is echt compleet pakket met lekkere salades, kwalitatief goed vlees en lekkere groenten en sausjes en beter nog een goede prijs voor wat je krijgt. De medewerkers zijn altijd super vriendelijk als je de bestelling komt halen en geen moeite is teveel. Zeker een aanrader zowel de BBQ als de slagerij

TOP!

Het was zoals anders super goed!

Heerlijk kerstbuffet

We werden goed op de hoogte gehouden van de levering, en de levering was ook mooi op tijd. Alles zat er bij en het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar! Bedankt!! :)

Super kwaliteit. Heel lekker. Duidelijke uitleg hoe te bereiden. Keurig verzorgd en bezorgd.Echt een aanrader en kom zeker bij u terug.

Het was heerlijk

Heerlijk!!

heerlijk..

Gaat wel

Ten 1ste, ik heb geen hapjespan gehad. Ten 2de, heb ik de bestelling zelf opgehaald ivm met geen chauffeurs. Anders had ik het eten pas aan het eind van de dag gehad... Ten 3de, vond ik het allemaal aan de weinige kant en dat voor 10 personen maar, het smaakte wel. Dat is dus het goede nieuws

Was lekker en makkelijk

Zelf ophalen of thuis laten bezorgen. Makkelijk warm te maken. Eten was heerlijk

Het was een zeer goede ervaring

Het eten en de levering was super

Super service met heerlijk eten

Al een paar keer eten besteld. Altijd goed geregeld en heerlijk.

Heel goed

Alles was mooi op tijd geleverd Het op gehaald ook.voor herhaling .gr

super!

Heerlijk eten en makkelijk om op te warmen

Superduperfantastisch

Wij hebben een top kerst gehad Netjes alles geleverd in onze top stad ROTTERDAM, ver van jullie vandaan Maar dat hield jullie niet tegen en lieten ons niet in de kou staan Wij geven het eten een dikke tien En ook nog een top bezorger die wij hebben gezien! Voor ieder feestje raden wij jullie aan Ga zo door... een dikke pluim mag voorop staan!

Aanrader

Ideale service waarbij alles geleverd word en weer opgehaald. Vlees en salades zijn heerlijk. Gourmetset schoon en praktisch. Dit was voor ons al de 2e of 3e keer. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Perfect!

Het eten werd 1 dag van te voren gebracht op het aangegeven tijdstip. Keurig verpakt in bakken en kratten met meer dan voldoende koel elementen. Duidelijke instructies meegeleverd waardoor we simpel alles konden voorbereiden en opwarmen. Het eten smaakte voortreffelijk. Heerlijk mals en goed gekruid! Meer dan genoeg voor iedereen. Een aanrader voor iedereen. We zullen zeker nog een keer hier eten bestellen. Dikke vette 10 van ons!!

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert