zoals altijd was het geweldig

zoveel jaren al vaste klant en wij vinden het nog steeds geweldig. maar toch wil ik een minpuntje plaatsen; het vega pakket was wel erg karig, 2 stukjes vlees is wel erg weinig voor een volwassen persoon en zeker niet genoeg om de honger te stillen wij zien al weer uit naar de volgende bbq maar dan zonder vega vriendelijke groetjes fam brandenberg .

Vlees en eten waren top. En super service. Zeker een aanrader!

Vlees genoeg, stokbrood en salade te weinig

Het vlees was lekker en voldoende, de stokbroden veel te weinig (ik had er 3 grote bijgekocht), de salades heerlijk maar te weinig.

Levering vlgs afspraak en prima producten

Bbq voor 30 personen. Fijn contact vooraf, keurig op afspraak geleverd. Heerlijke salades en uitstekend vlees. (Ook de vegetariër met vegapakket was erg tevreden!)

Gewoon geweldig zeker voor herhaling vatbaar

Top verzorging en mooi op tijd en we waren met 12 personen iedereen vond het geweldig

Goede ervaring, zou zo weer doen.

Levering ging netjes, afhalen ging netjes, alles ging precies zoals verwacht. Ik zou het iedereen aanraden. Hoeveelheid was ook goed, de verschillende dieet-opties waren netjes gemerkt. Piepklein minpuntje in de ervaring: bij het brood zat de instructie om deze in de oven te doen, maar dit lag ónder het brood. Hierdoor werd dit pas ontdekt nadat het brood al aangesneden was. Dit zou beter werken als dit bovenop ligt óf op de papieren verpakking van het brood geprint is.

Grandioos.

Alles op tijd bezorgd , heerlijk vlees , super lekkere Salade's , heerlijke gevulde eitjes. Iedereen was super antosjast. En zo fijn geen plastike borden of bestek. Nee gewoon porseleine borden. En als klap op de vuurpijl, je mag alles vuil retour sturen. En dat zonder extra kosten !! Volgende keer bestellen wij weer bij jullie.

Goed verzorgd

Heerlijk vlees,salades,satésaus en vis alleen voor 27 personen is 1 bbq net te weinig. Ook goede communicatie voor het het brengen en ophalen van de spullen.

Door "bakwijf" Lianne hebben wij een onbezorgde avond gehad!

Tijdens onze familiereünie heeft "bakwijf", zoals zij het zelf noemde :-), Lianne lekker alles klaar gezet en staan te bakken. Ze was keurig op tijd en het eten was heerlijk en er was meer dan genoeg. Na afloop werd het servies in kratten meegenomen zodat wij ook geen omkijken naar de afwas hadden. Kortom top geregeld!

Prima vlees en bijbehorende gerechten voor de BBQ

Het vlees was prima, zo ook de salades. Het is ook meer dan voldoende. 2 kleine minpuntjes: Er zat maar 1 kleinere BBQ bij voor 25 personen. We hadden een grotere of 2 stuks verwacht. Tevens kwamen ze zaterdag alles al brengen (hadden zondag feest) waardoor het stokbrood niet meer zo lekker was. Vandaar 1 sterretje minder. Wel super handig dat je alles zonder schoon te hoeven maken mee terug kan geven.

In een woord keurig

Keurig verzorgd en alles netjes zeker gaan we hier nog vaker gebruik van maken

goede kwaliteit netjes en verzorgt

zie boven

Top geregeld!

Een erg goede ervaring gehad met BBQ kampioen, dit voor een familiefeest dat wij organiseerde voor ons bedrijf Bosveld. De communicatie was goed en het personeel was erg professioneel. Er was iets mis gegaan met de statafels, maar hier gingen zei goed mee om door een vergoeding aan te bieden. Dit hebben wij zelf niet aangenomen omdat wij al blij waren dat ze zo vriendelijk en betrokken waren. Tot in Amersfoort!

hoge kwaliteit, zeer efficiënte vuurmeester

Heerlijk om volledig te worden ontzorgd als er veel gasten zijn. We hebben heerlijk gegeten en veel complimenten ontvangen van onze gasten over kwaliteit en veelzijdigheid van aanbod. En met onverwachte regenbui moesten alle zeilen bijgezet om bbq niet in water te laten lopen, maar is uitstekend opgepakt door vuurmeester van bbqkampioen

Met moederdag de BBQ aangestoken voor de familie. Het was zo goed, dat ik voor aanstaande donderdag, Hemelvaartsdag, weer heb besteld.

Makkelijk, smakelijk, heerlijk en niet te duur

Eenvoudig bestellen, gelijk mail over bezorging. Op tijd bezorgt. Genoeg voor aantal personen die zijn opgegeven. Weer op tijd vuile spullen opgehaald.

Niets aan te merken

Alles volgens schema geleverd en opgehaald. Zijn wederom zeer tevreden! Zal echt reclame maken als iemand ernaar vraagt. Dank jullie wel voor ons geslaagd feest!

Super verzorgd

Top geregeld

Goed geregeld de bbq!

Prima vlees, lekkere salades! Hoeveelheid was goed, alleen stokbrood was te weinig.

Goeie barman, goed eten!

Op zich was alles goed geregeld, er waren alleen helaas geen ijsklontjes hoewel dit wel op de offerte stond. Ook hebben we wachtgeld voor de braadmeester betaald maar deze was om half 4 ongeveer bij ons aan de zaak en we konden tussen 16.15 en 16.30 beginnen met eten. Verder was het allemaal perfect geregeld, eten was erg goed.

Gezelligheid, gemak, kwaliteit en meer dan voldoende

Wij maken als muziekvereniging op ons tweejaarlijks repetitieweekend op de Veluwe nu al voor de 4e keer gebruik van jullie diensten, en afgelopen weekend wederom. We bestelden dan het populaire BBQ-pakket voor 25 personen, mét onze - inmiddels vaste - braadmeester Lianne. En het bevalt uitstekend! Heerlijk compleet verzorgd en in goede handen van Lianne. Wij zijn ook blij met haar en trakteren haar steeds als dank op een serenade. Na een dag druk repeteren is het heel relaxed dat het eten volledig voor ons wordt geregeld en wij alleen maar aan tafel hoeven te gaan om te smullen! het pakket is zeer compleet, zelfs voor onze hongerige jongere leden! 5 verschillende soorten vlees, diverse salades, sauzen, smeersels, stokbrood. Voor ons dus zeker niet de laatste keer!

Service op maat met een glimlach

Voor ons havenfeestje nu al voor de 2e keer BBQkampioen ingehuurd en de service is top! Alles mbt eten wordt geregeld en als host hoef je over het eten niet druk te maken. Ook het enthousiasme van de braadmeester(juffrouw) zorgde voor een fijne sfeer!

Als je denkt aan gourmetten/bbquen, denk je aan BBQ kampioen!!

Wauw. Dit was echt onwijs lekker en goed geregeld. Echt grote complimenen. Grote groep van 18 personen gourmetten tijdens Pasen. Allemaal zo enthousiast geworden hierover! Dus dit bedrijf bevelen we zeker aan!! HARTELIJK BEDANKT voor de geweldige service. Niks op aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar! Een spreuk van Loesje: De verhalen van de ober (gourmet kampioen) zijn net zo mooi als het eten zelf. In 1 woord, GEWELDIG! ♡

Weer erg lekker. Iedereen heeft genoten van de heerlijke bbq!

Alles naar wens

Wij hadden voor onze familie nieuwjaarsborrel een stamppot buffet besteld. Keurig op tijd en perfect compleet afgeleverd. De gasten vonden het ook erg lekker en goed.

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert