Het was erg goed,mooi volgens de afgesproken tijd,en ruim voldoende

Heerlijk was alles en prima verzorgd enbezorgd dikke 10

Heerlijk

Goed geregeld, verzorgt, compleet ontzorgt.

Heerlijke avond en vooral belangrijk niet duur!

Wij mochten dit jaar de BBQ organiseren op stal. Na een zoektocht kwamen we uit bij de BBQ kampioen. De prijs-kwaliteit verhouding is super. Na één telefoontje (met de nodige vragen) besloten deze partij te kiezen. Na reservering ontvang je gelijk een bevestiging per mail en kun je de aantallen tot 3 dagen van te voren nog aanpassen. De dag voor aanvang kregen we te horen hoelaat ze het kwamen leveren. Dus je hoeft niet de hele dag daarop te wachten. We hebben genoten van jullie vlees, salades, brood en sauzen. Echt top geregeld!!!

In 1 woord geweldig.

Wij als buurt hebben genoten van jullie overheerlijke salades en het super lekkere vlees,fijne dunne lapjes en de smaak super. Ik als organisatie kreeg goede reacties op alles. Jullie bedankt daar voor. Mvg, Jacqueline

Alles precies wat we er van verwachtte

Wat een goede service. We hadden pas een week van te voren besteld, maar dat was geen probleem voor jullie. Alles werd gebracht met een glimlach en weer vuil opgehaald. Niks geen zelf geregel meer, alles heerlijk bereid en ruim voldoende. Ruime keuze in sausjes en salade en een heerlijk stokbrood erbij. De BBQ was het hoogtepunt van de dag. Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden. BBQ kampioen bedankt.

Wij hebben een super fijne, goed verzorgde buurt bbq gehad. Dankzij het uitgebreide lekkere bbq pakket van de BBQ Kampioen.

Super was goed verzorgd en lekker iedereen heeft genoten

Zeker voor herhaling vatbaar Was zeer goed zeker n aanrader

Mooi weer perfecte bbq

De bbq was goed geregeld de braadmeester een zeer goede man behulpzaam mee gelachen. Ben wel zijn naam vergeten kun je zien hoe gezellig het was Tot de volgende keer

uitstekend

op 10-06-2023 jullie waren ruim optijd en vriendelijk en niets was op dat moment te veel met dat warme weer. netjes op gebouw en later weer netje op geruimd of ze nooit geweest zijn. behalve de leden die even moeten uit buiken. haha alles smaakte goed en de speciaaltje waren ook goed ik heb Niemand horen klagen en er was genoeg zelfs wat over en is gebakken en later op de avond nog op gegaan, en we hebben jullie niet voor niets voor de vierde keer uit genodigd

prima service en eten

Wij doen al jaren de jaarlijkse familie BBQ met de BBQkampioen. De reden waarom we dit al jaren doen is omdat we dik tevreden zijn. Prima service, eten en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super BBQ!

Wij hebben een BBQ met braadmeester afgenomen bij BBQkampioen en hebben heerlijk gegeten! De braadmeester was ruim op tijd en het vlees was heerlijk!

Alles volgens afspraak. Kwaliteit boven verwachting.

Vanaf de (administratieve) contacten in het offertetraject t/m de BBQ zelf alles volgens afspraak. Deelnemers waren unaniem enthousiast.

Snelle levering en topservice!

Zoals elk jaar onze vaste leverancier van onze straatBBQ (Mantel fietsenwinkel Rotterdam). Binnen een week besteld, afgeleverd en de vuile vaat weer opgehaald. Prima vlees, salades en suasjes. Zo compleet dat je verder niks bij hoeft te nemen, behalve een lekker biertje en frisje. Top! Tot volgend jaar!

Lekker!

Chauffeur had bij het brengen niet vooraf gebeld zoals was afgesproken. Stokbrood was helaas niet vers en één bbq voor 29 man is eigenlijk te weinig/klein. Maar verder een heerlijke, smakelijke avond gehad!

Top BBQ, ware kampioen!

Was top, vlees top, de master top. Alles top. En praktisch na de bbq, alles weg, opgeruimd geen afwas of er niks gebeurd was. Zalig.

Perfect geregeld

Voor het eerst besteld en helemaal top. Goede service, netjes verpakt en heerlijk eten.

Geweldig!!

Topslager, wij hadden een BBQ voor 35 pers. alles Top geregeld keurig op tijd. Vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader!

Top geregeld

Het vlees was lekker en alles zat erbij

Goede service en prijs/kwaliteit

Ik vond alles super, vlees was lekker en de service is goed. Bijgerechten en sauzen wat aan de karige kant. Voor 15 sportende mannen is dat niet voldoende.

Het vlees was allemaal perfect ook het halal pakket was uitstekend voor elkaar zeker voor herhaling vatbaar Ook is het bedrijf zeer flexibel met breng en ophaal adressen echt super

Bezorger was vriendelijk en keurig op tijd. Kwaliteit was heel goed en ruim voldoende. Ook handig was dat ik een berichtje kreeg van de tijd hoe laat dat de spullen maandag werden opgehaald.

Compleet verzorgd voor een fijne prijs.

De pakketten waaruit je kunt kiezen zijn gevarieerd. Voor elk wat wils ( allergieën, vegetarisch enz.). Brengen en halen volgens afspraak. Salades en sauzen ook lekker. En meer dan genoeg. Een goede basis voor een gezellig BBQ feestje met de medebewoners van de flat. Volgend jaar weer!

Heel goed

Pasta salade was iets minder lekker

zoals altijd was het geweldig

zoveel jaren al vaste klant en wij vinden het nog steeds geweldig. maar toch wil ik een minpuntje plaatsen; het vega pakket was wel erg karig, 2 stukjes vlees is wel erg weinig voor een volwassen persoon en zeker niet genoeg om de honger te stillen wij zien al weer uit naar de volgende bbq maar dan zonder vega vriendelijke groetjes fam brandenberg .

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert