Heerlijk vlees en n alles was tot in de puntjes!

Alles zeer goed verzorgd

Alles goed en alle afspraken na gekomen

Doen wat ze beloven. Heerlijk gegeten!

Heel erg goed bevallen!

Goede en snelle service.

Snelle en goede afspraken voor het inplannen van de BBQ. Persoonlijk contact en aanpassingen konden makkelijk worden doorgevoerd. Prima kwaliteit van de BBQ. Alleen de salades hadden wat uitgebreider en gevarieerder gemogen.

Het was heel goed

Ik had zo nog nooit een bbq gegeven. Normaal deed ik alles zelf maar dit was echt geweldig zo. Kreeg veel complimenten dat het goed vlees was en dat het erg lekker was. Een klein beetje erg veel salades voor ons. Voor mij zelf was het heel fijn om me nergens druk over te hoeven maken. En die coolboxen was helemaal een uitkomst net dat warme weer.

Gewoon geweldig .

Goede service , heerlijk vlees, van alles ruim voldoende !

Alle afspraken netjes nagekomen.

Alles was prima geregeld . Ze komen het ook weer netjes ophalen, dus eigenlijk een feestje waar je geen omkijken meer naar hebt. Toppie.

Goed geregeld.

Super.

Perfect geregeld zoals verwacht en wat we gewend zijn van de BBQ Kampioen, smakelijk en ontzorgt.

Bestelling en aflevering en ophalen van vuile borden zoals aangegeven door middel van SMS bericht gaat op aangegeven tijd. kwaliteit van salades en vlees kun je proeven. levering van wat je besteld is ruim voldoende.

Helemaal top!

Prima bezorging netjes op tijd keurige chauffeur, alles zag er prima uit. Een aanrader.

Goed en lekker eten, maar …..

Netjes op tijd en volgens afspraak geleverd en opgehaald. Goede kwaliteit eten en van alles voldoende. Alleen jammer dat er 5 speklapjes te weinig geleverd zijn.

Geweldig uitstekend

Het was geweldig Iedereens was dik tevreden De service was ook uitstekend Dikke 10 hebben jullie verdiend Zal jullie ook aanbevelen bij onze kennissen en vrienden Voor herhaling vatbaar

Super geregeld

Vlees en vis van prima kwaliteit. Hoeveelheid is prima! Kwaliteit voor de prijs die gevraagd wordt. Fijn de mailtjes van bezorging en ophalen.

We wilde een bbq regelen omdat we 23 juni 23 jaar getrouwd waren in 2023. Vorig jaar voor het eerst besteld bij bbq kampioen en alles was super geregeld. Dus om het nu weer te doen ter ere van dit feestje was de keuze niet moeilijk. Dus heb je een leuk feestje en wil je je geen zorgen maken om het eten dan moet je zeker de bbq kampioen inschakelen.

Verrassend goed.

Ik heb vaker bbq pakketten van een ander bedrijf gehad. Maar de inhoud van jullie pakket is uitgebreider en de kwaliteit is super. Ook de meegeleverde apparatuur is prima en de service en levertijden zijn prima voor elkaar. Dat alles heeft er voor gezorgd dat het een heel geslaagde middag/avond is geweest. Ik kreeg veel positieve reacties van mijn gasten. Ik bedank het team van de bbq kampioen en wens jullie heel veel zakelijk succes. Carl Strik.

We zijn zeer tevreden

We waren allemaal zeer tevreden en alles was goed getegeld

Super geregeld

Heel goed geregeld en goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar

Goed, lekker vlees. Helaas waren er niet genoeg borden + bestek geleverd. Na 1 telefoontje zijn deze nageleverd, helaas toen nog niet voldoende. Maar opgelost met eigen borden en bestek.

Heerlijk genoten!

De gehele bbq was zeer uitgebreid en viel erg in smaak! Voor herhaling vatbaar!

Hele goede service. Alles ruim voldoende en heerlijk vlees en salades. Levering en het Ophalen netjes binnen de afgesproken tijd. Super tevreden

Wel goed

Ruim voldoende eten, was lekker

Netjes, goed verzorgd.

Keurige dame, lekker gegeten. In het vervolg even regelen dat er gedoseerd wordt gegeten, dat niet een persoon bijvoorbeeld een bak vlees en of vis leegtrekt.

Keurig verzorgd

Het eten was fantastisch

De complete ervaring

Compleet Alles klopt, op tijd, vers, ruime hoeveelheden, vriendelijk, prima prijs.

Fantastisch!!

Alle vragen die ik stelde (en dat waren er heeel veel) werden binnen no time beantwoord, dat maak je niet vaak meer mee! De bezorger was keurig op tijd en vriendelijk en het eten.. alleen maar complimenten van de gasten!! Ik zou iedereen aanraden om een feestje te geven zonder al te veel gedoe én ook nog eens lekker en afwisselend eten te bestellen bij de BBQkoning! De naam zegt al genoeg toch?

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert