Lekkere BBQ!

Dankzij BBQkampioen een heerlijke BBQ gehad afgelopen week. Keurig op tijd geleverd. Heerlijke vlees en visgerechten en veel keus in salades. Heerlijk vers stokbrood erbij. Goed geregeld.

Top geregeld, genoeg en heerlijk gegeten!

Via site gekozen en besteld, ook nog even voor info gebeld. Alles duidelijk dus bezorgd u maar, op tijd gebracht, alles kant en klaar. Heerlijk gegeten en voldoende voor iedereen, geen vuile vaat, alles te leen. Top geregeld, ga zo door, dan bestellen wij zeker nog een keer hoor!!

Goede prijs kwaliteit

Niet te duur, goed vlees en goede salades. Enige minpuntje: het brood was wat taai.

Zonovergoten bbqfest

Mijn feestje was helemaal compleet mede door de goede service, heerlijk eten en uitstekende bediening. Gelukkig hielp het weer ook een handje mee.

Fantastisch

Alles van het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgd

Zeer snelle reactie en top georganiseerd

Op zeer korte termijn geboekt, maar ondanks dat een zeer goede service! Snelle reactie per mail, en telefonisch werden overige vragen snel beantwoord . En de Bbq meester stond met 30+ graden ontzettend zijn best te doen! Chapeau

Het was prima goede kwaliteit genoeg en een goede service het is in één woord geweldig voor herhaling vatbaar

Redelijk

Ik had gevraagd om een kleine bus zodat we boven op het dak konden komen. Helaas toch met een grote bus gekomen en moesten alle spullen overgezet worden. Daarnaast was de meneer niet helemaal op tijd waardoor we zelf even moesten helpen. Erg jammer was dat de hamburgers uit een pak kwamen en dat het geen vers vlees was. Salades was minimaal. Meneer was ook wel heel snel weer weg. Alles op de BBQ en weer wegwezen.

zeer tevreden

Is helaas niet doorgegaan wegens zwaar ongeluk in het bedrijf Dit is netjes verder afgehandeld met bbg kampioen en hoop dat we weer snel contact kunnen gaan opnemen voor een nieuwe kans

Goede communicatie, lekkere producten en aantrekkelijke prijs.

de prijs is goed, en ook de hoeveelheid dat je krijgt. de levering en het ophalen zijn super goed geregeld en de chauffeur was erg behulpzaam. De reden voor een 8 in plaats van een 10, de zeer beperkte keuze voor vegetarische producten voor op de bbq, deze hebben we ter aanvulling zelf gekocht in de supermarkt. Voor een volgende keer hoop ik daar wel verandering in te zien, gezien er bij ons op werk steeds meer vraag naar is.

veel variatie, ruim voldoende te eten, en echt heerlijk.

Hier kan je mooi gevarieerde pakketten bestellen. Super kwaliteit voor een normale prijs. Alles was heerlijk absoluut een aanrader!

Eten was heerlijk en er was genoeg voor iedereen.

nvt.

BBQ kampioen komt altijd zijn afspraken na

Het begint al met het mail contact. Fijne communicatie en snelle reactie. BBQ kampioen komt al zijn afspraken na, van afleveren/ ophalen/ prijs kwaliteit etc. Zeker een aanrader

Prima geregeld allemaal

Hoeveelheid voldoende, lekkere salades en sauzen. Wordt op tijd geleverd en opgehaald. Prima voor elkaar.

ja t was weer top

Voor de organisatie wederom een BBQ laten komen. Wat heerlijk dat je nergens aan hoeft te denken en alles zo weer vies inlevert. Bedankt en tot de volgende!

Zeer tevreden over t vlees

Alles prima

Alles was lekker

Heerlijk perfect verzorgde BBQ

Het vlees en salades waren heerlijk maar ook het aanleveren en ophalen van alle artikelen zoals BBQ, borden, bestek e.d. waren goed geregeld.

Top dag en top vlees smullen

Bezorging en buffet waren top .. iedereen heeft heerlijk bij ons. In tuin overkapping gezellig gegeten. Tip . .voor achttien personen zou ik extra huzaren salade doe. En minder van de bak.salade komkommer of wortel salade deze wordt niet veel.gegeten . Verder echt top goed vlees

Alles verzorgd tot in de puntjes

Voor een BBQ met onze gehele vestiging hebben wij de BBQkampioen ingeschakeld. Deze was van top tot teen verzorgd voor 65 personen. Van het vlees tot bestek tot salades en de drankjes, aan alles werd gedacht. En dit alles voor een nette prijs per persoon. De communicatie ging vlot en soepel. Er zijn tussentijds wat aanpassingen geweest van onze kant en ook toen werd er goed meegedacht en kon de offerte aangepast worden. Al met al zijn wij zeer tevreden en zullen wij de BBQkampioen voor een toekomstige BBQ zeker weer benaderen.

Super!

BBQ kampioen heeft me alles uit handen genomen, waardoor ik zelf ook kon genieten van het heerlijke eten. Ik had voor 270 personen besteld. En er waren echt grote eters bij. Er was genoeg en zeker genoeg variatie. Halal, vegetarisch, zoutloos, heerlijke salades echt van alles wat. Ik zou iedereen de BBQ kampioen aanraden.

Helemaal perfect

Enorm veel keus, helemaal ontzorgd en nog heerlijk ook.

Zeer goede ervaring en super lekker

Een top service waarvoor je bewust kiest

Buiten gewoon tevreden

Na vorig jaar ook dit jaar weer genoten van de BBQ lekker en makkelijk alles wordt weer vuil op gehaald

Vlees was heel lekker

Vlees was heel lekker , maar saus tekort ( waren kleine bakjes ) heb er nog over gebeld van te voren , en rundsvleessalade tekort , we waren met 17 pers , die mevr zei , ik heb vd week nog staan te bakken voor 40 pers en er was nog salade over , ik denk dat dat een mannen bq was ! ,…..nou bij ons dus niet wat ik al voorspeld had , daarom had ik gebeld

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert