Lekker en verzorgd

Goed verzorgd, hoeven zelf bijna niets te doen en het eten staat binnen een half uur klaar. Goed eten voor de prijs.

super geregeld met top vlees

de braadmeester was stipt op tijd. Binnen no time had hij alles klaargezet en na ongeveer 50 minuten konden we beginnen. Vlees was erg lekker en van goede kwaliteit. Zeker een aanraden, omdat we er zelf geen omkijken naar hadden en daardoor ons onder onze familie en vrienden konden begeven en zoals al gezegd het topkwaliteit was.

Prima verzorgd!

Heerlijke producten, alles mooi op tijd volgens afspraak geleverd en ook weer opgehaald. Prima service!

Beter dan verwacht.

Zie boven

Goed geregeld met brengen en ophalen

Vlees en salades waren lekker van goee kwaliteit

Goed verzorgd, keurig alles volgens afspraak

BBQ met alles erop en eraan.

top chefs

De koks waren aardig en het eten was subliem. Even wat langer blijven was ook geen punt. Als je het makkelijk wilt hebben en gewoon wil genieten dan is dit echt een aanrader.

Uitmuntend

Een echte aanrader voor iedereen, de service is uitzonderlijk goed. Alles perfect op tijd geleverd, en ruim voldoende van alles. Het vlees, de salades en sauzen zijn zo ontzettend lekker. Alle gasten waren super enthousiast van de kwaliteit. Voor mij is dit zeer zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, hierdoor is het feest helemaal geslaagd

Onvergetelijke lekkere BBQ gehad.

Super makkelijk te bestellen via de overzichtelijke website. Snel alles geregeld en op tijd geleverd. Alles is keurig verpakt en gescheiden zodat kruisbesmetting niet kan gebeuren. Duidelijke instructie en een goede schone BBQ meegeleverd. Naar onze mening alles in de juiste proporties alles was op maar niemand had nog honger. Al met al een top ervaring en voor herhaling vatbaar.

Top geregeld!

Het eten was heerlijk, de service was uitmuntend en het personeel is vriendelijk!

Fantastische service, heerlijk eten!

Een totale barbecue zonder zorgen. De uitgebreide keuze aan pakketten zorgt dat er voor ieder wat wils is. Tevens het met zorg samengestelde allergiepakket is smaakvol, alles netjes apart verpakt en duidelijk voorzien van stickers. Bij levering ook een boekje met uitgebreide allergie info, heel fijn! Mogelijkheden tot het bestellen van extra's voor een kleine prijs maken het dat je je nergens meer zorgen om hoeft te maken.

Voor herhaling vatbaar

Het eten was van goede kwaliteit. De hoeveelheid ook, maar we hadden dan ook voor meer mensen besteld dan dat aanwezig waren. Salades en bijgerechten waren ook lekker. De koelboxen waren geen overbodige luxe. Het was een behoorlijk warme dag, maar het eten bleef op goede temperatuur. Al vind ik de extra kosten van € 1,- p.p. best veel voor maar 2 boxen. Aangezien er door jullie maar tot vroeg op de dag aangeleverd kan worden. Een BBQ is meestal rond etenstijd en qua hoeveelheid kan bijna niemand dit in zijn/haar koelkast kwijt. Dus ben je genoodzaakt deze af te nemen. De vorige leverancier van onze BBQ’s bracht hiervoor geen extra kosten in rekening. Dus wellicht dat dit een puntje van aandacht kan zijn, maar verder geen reden om niet meer opnieuw bij jullie te bestellen. Dus wie weet tot de volgende keer!

Een 9 is het geworden!!!

Uitstekende service en goed eten en drinken! Tips: bij buffet Hollandia zou verse Hollandse groenten erbij het helemaal afmaken. En de salade opdienen op een mooie serveerschaal. Respect voor Arinda dat zij s'middags alle voorbereidingen trof om ons en onze familie zo goed mogelijk te helpen en dat in haar ééntje! Een echte topper! s' Avonds was de verzorging met extra kracht erbij ook goed! Dankzij de BBQKampioen hebben we een verzorgde en onvergetelijke 40-jarige Trouwdag mogen vieren!

Fantastisch

Goed op tijd. Lekker eten. leuk met die slingerBBQ's

Goede service, lekker eten!

Fijn dat alles compleet geleverd kan worden. Het eten was lekker en Er was genoeg!

Uitstekende service en smaak

Ons personeelsfeest was een groot succes door de heerlijke BBQ. We werden door BBQKampioen volledig ontzorgt en hoefden helemaal nergens aan te denken. De barkeeper en Braadmeester kwamen ruim om tijd aan om op te bouwen. Verder hadden we door de verscheidenheid aan BBQ pakketten ruim voldoende keuze en was er voor ieder wat wils. Alle gasten hebben enorm genoten.

De service was goed, op tijd gebracht en opgehaald. De BBQ pakketten waren ook goed.o

Had meer vlees gemogen

We haden voor 10 personen een pakket bbq besteld en voor 8 personen zo luxe desert besteld maar dat luxe desert was meer voor 2 personen dan voor 8 dus het mag best meer zijn zeker voor grote eters is het weinig helaas

Goed eten

Het was een compleet pakket, met voldoende en lekker eten. Fijn dat het bezorgd wordt en opgehaald.

Really great!

Everything was really great. The BBQ Chef arrived on time and the various meat options were clearly laid out - also for vegetarian, halal etc. The company itself was very friendly and quick to respond. Would definitely recommend!

Goede, snelle service en heerlijk eten!

Netjes op tijd geleverd en meer dan genoeg vlees voor iedereen. Smaakte heerlijk en gaan we zeker nog een keer bestellen.

Goed georganiseerd en gezellig personeel

Onze ervaring met de BBQkampioen is geweldig. In no time stond alles klaar en gereed om te beginnen. Het personeel was enorm vriendelijk en behulpzaam. Eten, drinken en het ijs was super goed geregeld. Wij als organisatie bevelen de BBQkampioen zeer zeker aan.

Geweldig!!!!

We hebben heerlijk gegeten, spullen waren netjes voor elkaar en alles werd ook weer netjes opgehaald....

volgende keer een andere aanbieder

We hebben nu voor het 2e jaar een barbecuepakket besteld bij jullie. Vorig jaar waren we heel erg positief en aangenaam verrast maar deze keer juist niet. De kip was heel droog, veel te kleine stukjes die meteen verbranden. In de lapjes zat veel vet en de speklapjes waren echt heel klein. Jammer, voor ons een reden om volgende keer voor een andere aanbieder te kiezen. De salades bevatten veel te veel mayonaise.

Goede service, lekker vlees en lekkere salades!

Heel fijn dat alles op de tijd gebracht werd zoals aangegeven (in de tijdmarge). Ook weer volgens schema opgehaald. Prettig dat het vlees 'geseald' werd gebracht, waardoor het makkelijk in de koelkast kon en geen vleesgeur veroorzaakte! Wat echt heel prettig was dat er een folder bij zat, waardoor we goed konden nakijken wat een collega - met een gluten allergie - wel en niet kon eten, TOP!

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert