was weer super geregeld

altijd goed van kwaliteit!

Alles top verzorgd, zelf maximaal kunnen genieten!

Braadmeester was op tijd aanwezig. Alles was snel opgebouwd. Glutenvrij, vega en veganisten pakketten werden netjes eerst bereid, gevolgd door pakketten populair en surf ‘n turf. Prima hoeveelheden. Vlees/vis lekker gebakken en erg goed van smaak. Salades en sauzen ook netjes neergezet en goed van smaak. Afsluitend het ijsjesfeest maakte het helemaal af. We kijken terug op een zeer geslaagd 21 jaars BBQ-feest van onze dochter!

Luilekkerland

Loek de braadmeester kwam breedlachend aan, installeerde zijn tafels, salades, warmhoudpannen en BBQ in een handomdraai, en na pakweg drie kwartier konden we met 40 man "aan tafel". Er was genoeg voor iedereen, onze gasten complimenteerden ons (en de braadmeester!) met de heerlijke stukken vlees, vis en vega. Na een paar uur was alles weer opgeruimd en weg. Heerlijk gegeten en helemaal geen werk aan gehad, geen afwas, geen zorgen. Top! Loek was een gezellige braadmeester, heeft ons van te voren nog netjes op alle vormen van mogelijke allergieen gewezen, alles goed verzorgd, en ons steeds van tevoren aangegeven wat er aan zat te komen. En op het eind deed hij nog wat suggesties voor hoe de overgebleven stukjes gebraden vlees het beste konden worden ingevroren en later weer opgewarmd.

prima geregeld

Besteld voor buurt bbq. Alles keurig op tijd geleverd en opgehaald. Voldeed helemaal aan verwachtingen. Vlees van goede kwaliteit en voldoende salades en sauzen.

Heerlijk vlees en bijproducten, fijne service

Veel complimenten over het vlees en de vis. Wij hadden het pakket “populair” en wat vis. Van beide werd erg goed gegeten. De aanmelding per bericht wanneer het bezorgd en opgehaald werd was erg handig! Ik zou hier zeker nogmaals bestellen!

Goed vlees

Vlees was voldoende en goed van kwaliteit, daarin tegen waren de salades en saus onvoldoende op zoveel personen en hebben we dit nog moeten bijhalen.

Alweer een heerlijke, top verzorgde Barbecue gehad!

Wij hebben weer gebruik gemaakt van de topservices van BBQKampioen voor onze bedrijfsbarbecue en waren weer uitermate tevreden! Waren al ruim van tevoren aanwezig om alles voor te bereiden en klaar te zetten. Heerlijk vlees, salades, brood, pasta's, onbeperkt bar en gezellige muziek. Als je een zorgeloze barbecue wil organiseren met hardwerkende mensen, heerlijk eten en een gezellige sfeer, zoek dan niet verder. Tot volgend jaar en opnieuw hartstikke bedankt!

Uitmuntend vlees en een mega lekkere ijstaart(en)

Service was goed en zeer vriendelijk. Vlees en sausen waren echt goed en erg lekker. We hebben genoten!

Goed vlees

Goede producten, goede informatie levertijd en ophalen. Puntje van kritiek, het allergie pakket was heel karig en weinig , zonder broodje en weinig groenten volgens de persoon die dit pakket had.

Super, snelle service, goede prijs-kwaliteit!

Voor ons teamuitje een barbecue georganiseerd. Prijs is heel mooi, goed vlees en ruim assortiment aan salades, brood en sausjes. Top!

BBQ zakelijk

De BBQ zou starten om 17.00 uur. Helaas kwamen jullie pas op 17.15 uur aan bij de locatie. Hierdoor was de aanvang sterk vertraagd. De laat vertrokken en druk verkeer onderweg mag geen reden zijn te laat te komen. Dan vertrek je eerder. Kwaliteit van het vlees was gemiddeld. Vega en halal was oké. Contact via de mail was snel.

perfect geregeld en goede kwalieteit

was zeer goed alles is opgegaan wat een teken voor ons is dat het goed was het was voor ons oogst feestje met voornamelijk slowakse plukkers en is maar de vraag wat zij gewend zijn en lekker vinden maar is buitengewoon geslaagd en voor herhaling vat baar

Prima geregeld, een beetje tekort aan stokbrood.

Zie voorgaande zin.

Zeer goed bevallen

Wij hadden voor ons bedrijf 7 BBQ's op verschillende data's en maakte op alle locaties gebruik van de BBQ Kampioen. Alle evenementen waren zeer goed verlopen. Duidelijke communicatie, komen hun afspraken na. Waren zeker op tijd en dachten ook met ons mee. En bij zoveel aantallen BBQ's krijg je ook een band met elkaar. Ik heb het als zeer fijn ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gewoon super!!

Bbq voor 80 personen met braadmeester. Echt een aanrader!

Super goed geregeld

Kreeg snel antwoord op vragen, veel keus. genoeg voor iedereen. Veel aanvullende sausen en salades

Fijne partij, goede braadjuf, goede service

Fijne ervaring met BBQ Kampioen. We hebben ze voor de derde keer ingeschakeld. Goede service en goed vlees. Prima naar onze zin gehad.

het was allemaal weer super georganiseerd qua eten! iedereen was erg enthousiast:-)

heel goed

Netjes aangeleverd, goed vlees en salades. Was erg lekker.

Perfect genoeg

Jammer genoeg deed 1 kant van de bbq het minder. Stokbrood taai ondanks in de oven pobeer daar iets voor te regelen afbak brood bijvoorbeeld Wat ons opviel is dat de kipsate goed was maar veelal de ene spies 2 stukjes en de andere 3 stukjes Afwas lastig doordat het nog een dag duurde voor het oogehaald werd.

goed geregeld weer

goed als altijd

Snelle bezorging, goed vlees, lekkere salades, genoeg sauzen en stokbrood, prima volledige bbq.

Snelle bezorging, goed vlees, lekkere salades, ruimvoldoende sauzen en stokbrood, kortom een prima verzorgde bbq!

Super service en heerlijk eten

Het eten was overheerlijk, de BBQ werkte goed en de levering + het ophalen ging als een zonnetje. Enige puntje is dat ik had aangegeven dat de spullen de volgende middag werden genuttigd. Wellicht had dan het stokbrood ook luchtdicht ingepakt kunnen worden. Al met al een aanrader en we komen zeker terug bij BBQ Kampioen voor een volgend feestje.

Uitstekend!

De BBQ met braadmeester voor 70 personen is uitstekend geslaagd! Geen enkele klacht en alleen maar vrolijke etende mensen van heerlijke gerechten en geweldig vlees. Ook tijdens een enorme stortbui die niet verwacht werd bleef de stemming goed!

Volgende keer weer

Goede kwaliteit en ruim voldoende

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert