vlees en toebehoren ruim voldoende en ziet er netjes en verzorgd eruit.
De gourmetschotel was zoals gebruikelijk van goede kwaliteit. Heerlijk.
het is heel erg goed djw
het eten was perfect zker voor herhaling vatbaar
Helemaal super!!
we hebben genoten van mooie gerechten met een verfijnde smaak. ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht. kant en klaar, makkelijk, en toch............topsmaken..... bedankt, tot een volgende keer ennnn. ik zal jullie zeker aanbevelen.
geen gebakken stokbroden leveren als ze pas de volgende dag gebruik worden doe er dan afbak stokbroden bij.de rest was goed
iedereen was vol lof en de familie zal zeker van uw diensten gebruik maken.
het was erg lekker netjes op tijd geleverd het zag er ook heel verzorgd uit
Beste Pauw, Klopt, i kheb je bestelling nog met de hand in het Party Service systeem moeten invoeren. Maar dat is over een paar weken aangepast, dan kun je ook voor de party service via de website bestellen
De gourmetschotel en de salade waren keurig verzorgt.
Van alles was voldoende. Het was goed verzorgd! Heerlijk geen afwas.
Het eten was erg lekker en zag er verzorgd uit. Ook de bezorging en uitleg verliep vlotjes. Nette vriendelijke bezorger.
Prima!!Alles smaakte geweldig!Vlees erg mals,vis echt smaakvol..en salades ook!! Bericht over levertijd..erg fijn,voor herhaling vatbaar! Heb ook ervaring met con-collega A-Z bbq..is ook goed..maar bij jullie..is t echt beter(qua smaak vlees/vis en salades)!!!
Beste Karin, Goeie tip van de aparte vorkjes, gebruiken we thuis ook altijd als we gourmetten. Die gaan we opnemen in de standaard-uitrusting van de gourmetpakketten.
Zelf samen kunnen stellen van menu's. Meer foto's van de gerechten. Vermelden van hoeveelheid per gerecht + gewicht. Keuze voor soort (stok)brood. Meer mogelijkheden om concretere afspraak te kunnen maken voor bezorgtijden. Vermelden van ingrediënten voor mensen met allergieproblemen.
op tijd leveren en ophalen ,erg handig via sms
Jullie bezorgden keurig binnen de afgesproken tijd
Helemaal geweldig
Alles is perfekt geregeld. Mooi optijd Mijn gasten waren er goed over te spreken, erg lekker. Vr Gr Dre Sterkens
alles zag er keurig uit, goeie uitleg.
Het eten was heerlijk. Het werden ook goed warm,alle gasten hebben ervan genoten. Wijzelf ook