Vond de hutspot niet lekker en met mij meerdere mensen. Vandaar dat het tegenviel. Mogelijk dat een andere keuze beter was bevallen.
het was weer zoals ouds helemaal geweldig ,super mooi vlees en wat in de basis pakket zit is ook grandioos ,stokbroden vers aan geleverd ,op tijd met bezorgen ,en geweldige mail zoals op de computer als de mobiel wanneer je weet dat het komt ,super bezorger leuk met omgang met de mensen (ook belangrijk)en kwaliteit is wat je ook zeg over de bbq kampioen zoals ze de eigen ook noemen met trots dragen en dat is ook zo ,voor ieder één een absolute aanrader om daar te bestellen voor mij verdienen ze met het hele geheel een dikke 10
Al onze gasten vonden de gerechten bijzonder goed van smaak.
Het eten was heerlijk
goed verzorgt , goed eten , goed advies , alles volgens afspraak en prettig contact en geen bull **** praat . zo hoort het ! gewoon goed dus ! top en tot de volgende x !
Ik kan alleen maar lovend spreken. Kreeg van iedereen te horen dat het lekker was en dat het er goed uitzag. Ook de presenatie in de schalen e.d.
Kortere tijdsperiode van aflevering
Het was zeer lekker.
Het eten was goed en op tijd afgeleverd
door goede service terug kerende leverancier voor de bedrijfs BBQ.
info prijzen/aantallen op diverse inlogmogelijkhedeb gelijk houden, nu worden diverse aantallen en prijzen berekend voor te zelfde produkt
Het eten smaakte prima
keurig op tijd (halen/brengen kerstbuffet goed verzorgd, was prima in orde
Het bestelde buffet was van zeer goede kwaliteit.
Betaling met PIN automaat
Wij zijn zeer blij gekozen te hebben voor de Gourmet Kampioen. De website is helder en duidelijk. Tijdens het telefonisch contact werden alle vragen beantwoord en het was een plezierig gesprek. Alles wat we besteld hadden, werd correct en op de juiste datum en tijdstip geleverd. Het zag er verzorgd uit en het smaakte heerlijk. Na het gourmetten plaatsten we de schaal met het dessert op tafel en dat was een geslaagde afsluiting van het diner. Alles wat jullie beloven, komen jullie na. Van bestelling tot kwaliteit. Wij plaatsen zeker een nieuwe bestelling en wij hebben jullie inmiddels al bij diverse familie leden en vrienden onder de aandacht gebracht!
Buffet was ruim voldoende voor het aantal personen