Iets meer stokbrood
Het was zeer uitgebreid en er was ruim voldoende, ook had ik afspraken gemaakt ivm levering voor een bepaalde tijd. Hier is ook prima aan voldaan!
alles keurig op tijd en goed verpakt. vlees was heerlijk en prijs kwaliteit is erg goed. vriendelijke chauffeur die ook weer op tijd was.
Keurig op tijd afgeleverd, en weer opgehaald. Goede kwaliteit vlees.
Goed verzorgd, keurig op k
Zowel een genoten buffet, de qourmet/grill alsmede het dessert buffet waren uitstekend van smaak en voorzien van een redelijk uitgebreide samenstelling, volop keus dus voor iedereen. De hoeveelheid is voldoende voor de doorsnee eter. Het tijdstip van bezorging wordt netjes van tevoren bekend gemaakt en er wordt ook keurig op tijd bezorgd. Kortom: een aanrader.
brandpasta voor pot voor satesaus was oud en werkte niet
Alles netjes op tijd geleverd. Voldoende vlees/vis per persoon.
communicatie, bezorger stond op huisadres ipv afleveradres. Ophalen doorgegeven niet tussen bepaalde tijd aanwezig, bevestiging op die tijd ophalen wat dus niet ging. Wel verder prima afgehandeld.
Prima service, snelle emailreactie, goede kwaliteit, echt niets op aan te merken. ook onze 175 gasten waren zeer tevreden
Perfect georganiseerde party met BBQ en ijsbuffet, zeer geslaagd! Met recht een zorgeloos feest.
Alles zag er goed uit, BBQ was goed schoon, vlees was erg lekker!
ja positieve ervaring
aanpassen van het buffetmenu is geen probleem
Iedereen heeft genoten en het was lekker (goed gezorgd )
zag er netjes en verzorgd uit .Mijn gasten waren zeer positief We hebben heerlijk gegeten.
Op tijd bezorgd en netjes geplaatst.
Het eten was heerlijk en makkelijk warm te maken/houden. Het waren goede porties en we kwamen niets tekort.
Prima kwaliteit vlees. Ideaal dat alles wordt opgehaald. Geen verlies aan tijd door afwas en opruimen. Netjes geleverd met porseleinen borden en gewoon bestek. Geen plastik!! Uitstekende biertap erbij en voldoende sauzen en salade.