Goede en nette service, alles was prima afgeleverd.
Heel klantvriendelijk, uitzonderingen zijn mogelijk.
meer duidelijkheid over de lever- en afhaltijden
Goed geregeld !
Zoals altijd perfecte kwaliteit vlees en een hele goede service
Het vlees en de salade's waren prima. Ruim voldoende. Wij zijn zeer positief.
Vers en mals vlees, lekkere salades en vers stokbrood. Alles was netjes en schoon. Ook werd het netjes gebracht op de tijden die waren aangegeven van de te voren. Fijn dat je zowel een mail als sms krijg met alle informatie.
keurig verzorgd, lekker en ruim voldoende. Keurig volgens afspraak bezorgd met vriendelijk personeel.
Bestellen en het veranderen van de bestelling is geen probleem. Keurig op tijd geleverd en alles was brandschoon. Alles was erg lekker en dat vonden zelfs de gasten die heel kritisch zijn op vlees. Genoeg stokbood, sausjes en salades. Echt een aanrader!
Het was weer geweldig lekker
op tijd, lekker eten en klantgerichte service. uitstekend wederom!
Prima geregeld, lekker vlees
Voor het afscheidskamp van onze groep 8 leerlingen heeft BBQKampioen een overheerlijke BBQ gepresenteerd. Alles smaakte heerlijk en werd keurig bezorgd. Het is een echte aanrader.
Snel en direct contact, gerichte service. Gratis bezorging in groot deel van Nederland, aardige werknemers en stiptheid. Goede barbecues.
Absoluut.
Een compleet verzorgde bbq, het maakte ons feest helemaal af, Ruim voldoende (zeer goede kwaliteit)vlees/salade en sauzen. Onze gasten waren vol lof. Bbq kampioen bedankt, tot de volgende keer!
Prima BBQ voor 70 personen op net voetbalveld. Vlees was prima en de BBQ's waren schoon en konden gelijk worden gebruikt. Uitstekende afspraken gemaakt en nagekomen. Zeer betrouwbare leverancier die kwaliteit levert
Ik zou iedereen de bbqkampioen aanraden. Zelfs op het laatste moment (21.45 uur avond van tevoren) kon ik nog gauw iets bijboeken. Super service en goed te bereiken. Bbq was voor 63 personen, er was genoeg voor iedereen, zoveel dat het niet eens opging. Super. Volgende keer bestel ik weer bij jullie!
Bedankt voor uw lovende woorden. Sinds wij in ons nieuwe bedrijfpand zitten (per 1-9-2012) hebben wij een spreuk aan de muur hangen. Een ieder die bij ons op kantoor komt staat altijd even te lezen: "De beste aansporing tot succes is de lof van anderen". Kijk daar doen we het voor.
Gisteren een bbq gehad. Kan alleen maar zeggen: top, top, top! Werd op tijd geleverd, erg goed vlees en sausjes. Degene die zeggen dat je te weinig vlees krijgt, dat kan ik niet geloven. Bij basic BBQ 6 stuks vlees per persoon, ik kan ze niet op! Ook de spiesjes vis waren erg lekker! Ga zeker de volgende keer weer gebruik maken van de BBQ kampioen.
vriendelijke mensen,. wordt gelijk op mail gereageerd, keurig verzorgd, goede hygiëne, lekker vlees, alles zit erbij, niks zelf schoonmaken! diverse malen gebruik gemaakt van de bbq kampioen en party service en bevalt altijd zeer goed! echt een aanrader!!