de spullen werden op tijd geleverd en weer opgehaald. Het vlees was heerlijk, van alles was er meer dan genoeg. Veel positieve reacties van onze gasten met de vraag waar we dit besteld hadden.
Alles netjes in kratjes Schone bbq Zwarte bakjes Heerlijke kruidenboter Zeer goede tip, brood even op bbq leggen
Het was heerlijk en absoluut voldoende
in alle opzichten professioneel, klantgericht, bereikbaar, alles kunnen leveren [totaal pakket], duidelijke instructie, tijd voor installatie en uitleg, heerlijk eten, goede verhoudingen, veel gasten die vroegen waar dit vandaan kwam en de naam wilde weten, beter compliment is er niet vlg mij... :)
Geen druipplaat bij de bbq. Extra betalen voor koolbox. Bbq niet aangesloten.
Lekker vlees, schone borden en bbq. Fijne bezorg en ophaal service
Buitengewoon goed verzorgd. Alleen maar positieve reacties op de kwaliteit
goed en genoeg vlees. stokbrood zat was gewoon zeer tevreden. ik kom zeker weer bij jullie terug. O`en de chauffeur was ook vriendelijk en aardig dat is ook wel belangrijk vind ik ;)
Keurig alles op de afgesproken tijden
alles is goed vlees bezorging het gehele plaatje is ieder jaar top bedankt
Geweldige partij gehad, drankpakket erbij super gezellig
houdt zich aan de afspraken
Tijden worden netjes aangegeven, flexibiliteit omtrent hoeveelheid, prima verzorgd.
Vers vlees en stokbrood, voldoende salades en sausjes. Ideaal dat alles vies ingeleverd mag worden en dat het gebracht en gehaald wordt.
Het is in 1 woord geweldig. Dit willen we vaker doen via jullie. Alles lekker en super goed verzorgt
alles op afgesproken tijd. goede inlichtingen via mail en sms alles ruim voldoende. perfecte afhandeling.
We hebben een super leuke bbq gehad met super vlees!!! nogmaals bedankt!!!!!
Afgelopen zaterdag hebben we heerlijk gegeten, het was ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn vader. De bestelling is keurig op tijd geleverd en ;s maandags weer opgehaald.
Prima kwaliteit. Paketten zijn ruim voldoende. De dag voor aflevering wordt je keurig geinformeerd over tijdstip levering (per mail en sms).
lekker vlees, goede service en lekker praktisch
Gewoon super geregeld. Alles netjes en schoon. Spullen van een zeer goede en smakelijke kwaliteit. Echt een aanrader.
Vlees was ok, maar vergeleken met een andere cateraar helaas minder van kwaliteit en smaak. Ophaalmedewerker heeft niet gevraagd hoe het was, of het genoeg was, zelfs amper iets gezegd. Niet eens ''tot ziens'' oid. Dit verbaasde me nogal, toen ik ging kijken of hij alles had ingeladen, reed hij ineens al weg...