Zeer goed verzorgd, erg lekker.
Bedankt voor de lovende woorden. Hier kunnen we het nieuwe jaar wel mee beginnen.
We hadden het winterBBQ. Arrangement en iedereen vond het folie bakje met de boerenkool erin lekker maar best veel. Het portie was te groot wat ons betreft:) Voor de rest top, lekker, prima!
Kwaliteit\smaak is prima
Ik wil het niet in mijn gastenboek zetten maar je hebt voor 10 personen besteld, waren jullie niet met meer? Beter is om een volledig buffet te bestellen dan kom echt niet te kort.
Het was gewoon goed verzorgd , en erg lekker. goed compleet geleverd.zeer tevreden. goede afspraken die ook goed zijn nagekomen. Zeker voor herhaling vatbaar.
was erg lekker en genoeg voor iedereen
Heerlijke gerechten, goede keuzemogelijkheden, goede verhouding prijs-prestatie, goed verpakt, brengen en weer ophalen keurig binnen de aangekondigde tijdstippen
alles goed
op tijd en goed verzorgd // vlees was prima en genoeg
Heerlijk gourmetarragement. Keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd.
Een geweldige lekkere stamppotten buffet. Het was geweldig goed verzorgd, kwam ruim op tijd aan. Op afgesproken tijd shavers aangezet en het eten was echt heet!! Heerlijke stamppotten. Vele gasten hebben om website/reklame gevraagd!!!! Hele positieve ervaring, waar wij zeker meer gebruik van zullen maken. ETEN WAS VOORTREFFELIJK...... SERVICE UITMUNTEND.... KWALITEIT GEWELDIG
Zag er allemaal netjes en lekker uit
Servicegericht, altijd netjes op tijd en vriendelijk.
we zijn er heel te vreden over en goed
vlotte aflevering, alles keurig schoon.
We vonden het eten heerlijk!voor herhaling vatbaar..service helemaal fantastisch van de bezorger...
Goede en lekkere producten, netjes alle materialen ebij die we nodig hadden. Onze gasten hebben meerdere malen gezegt dat het erg lekker was! De reclamefolders zijn allemaal meegenomen. Wij zijn erg tevreden en zullen vaker gaan contacten mochten we weer een feestje met eten erbij hebben. Dank jullie wel!
Beste, Ter info: leverdatum was 31/8. Wij hadden voor 26 pax besteld en totaal waren we met 30/31 pax. We hebben zelf koude schotel toegevoegd. Die combinatie was prima. M.vr.gr. Aafke van Veen Best
Het eten was meer dan genoeg en goed! Ik zal zeker een volgende keer weer bij jullie bestellen.
We hebben met ons gezin in de leeftijd van 6 tot 65 genoten van de prima verzorgde barbeque. Het was top.
Goed vlees, goede service tegen een goede prijs, zeer tevreden.