Het was heerlijk , iedereen heeft er heerlijk van gegeten , het was ook op. Zeker de kipsticks
Was helemaal prima. Goede kwaliteit.
Vlees en vis waren erg goed.
Makkelijk bestellen zonder zorgen
Service
Het was lekker en meer dan voldoende
Prima service, flexibel en levering op locatie zonder postcode of huisnummer was zelfs mogelijk. Super! Gaan we zeker nogmaals gebruik van maken.
ik miste het fruit
Lekker vlees, fijn dat t (gratis) bezorgd werd. Vriendelijk en behulpzaam. Fijn ook servetten. Alles was er
Ik heb ongeveer 7 keer een bevestiging van de ophaaltijd gekregen,
Heel goede kwaliteit vlees en salades. Zelfde zoals ik dit gewend was uit de winkel. Erg nette borden, bestek, bbq etc.
Beter dan verwacht! Goed vis/vlees. Grillmeester actief op achtergrond zoals gewenst. Goed gebraden. Prettig persoon! Veel gestelde vragen op website zeer handig!
Op tijd, klantvriendelijk, netjes opgeruimd.
Vlees was goed en de salades ook.
Ook deze keer was het weer prima geregeld. Zeker een aanrader. Ik heb er vaak zelf nog wat vlees bij, maar dit is echt niet nodig. Het is meer dan genoeg. De kadootjes voor de kinderen is ook een verrassing. Jammer dat bij ons van allebei de pakketjes de stiften het niet deden. Dat was wel een tegenvaller voor de kinderen, die lekker wilden kleuren bij de bbq.
Beste Anneke, Goed om te horen dat de BBQ in de smaal is gevallen. Jammer van de stiften, iig wel bedankt voor dit bericht kunnen wij de andere stiften gaan ruimen. Stuur de kinderen maar even langs mogen ze een andere surprise uit zoeken.
Bij de telefonische bestelling goed en vriendelijk geholpen. De bestelling netjes volgens afspraak geleverd. Het eten zag er goed en verzorgd en smaakte ook erg lekker. De eerste ervaring met deze service is dan ook door onze vereniging als zeer positief ervaren.
Netjes op tijd geleverd. Alles was goed verpakt en ruim voldoende voor de aantal personen! Echt Top!
Telefonisch heel vriendelijk en to the point antwoord gekregen op mijn vragen. Alles keuriig,compleet en ruim op tijd bezorgd door een bijzonder vriendelijke dame. Diezelfde dame kwam alles vandaag weer ophalen, nog net zo vrolijk en vriendelijk als zaterdag toen ze het kwam brengen. Alles smaakte uitstekend, dit adres is zeker een aanrader. Jullie hebben van mijn verjaardag een echt feest gemaakt.
Alles prima, goede kwaliteit vlees
er ontbraken onderdelen, zoals de schroef om een poot vast te draaien
Keurig verzorgt. Netjes op tijd