Volgens de afgesproken tijd aanwezig. Vriendelijke, klantgerichte benadering.
Wij waren en zijn nog steeds zeer tevreden over bbq kampioen, en wij hebben dan ook ontzettend veel positieve reacties gekregen ! m.n. de rundersteaks waren de mensen zeer lovend over! wij hebben dan ook denk ik ,,goed reclame gemaakt voor jullie,,en de folders op de tafels weg gelegd zodat jullie naam duidelijk zichtbaar was! Dank jullie wel! het was weer TOP
was voor ons de !e keer met bbq kampioen maar zijn ontzettend tevreden. prima contact en de catering was keurig op tijd, voldoende spullen meegebracht,zowel qua vlees, salades enz en ook zeker qua drank. ideaal dat je zelf voor niets hoeft te zorgen en ook niet hoeft af te wassen !! ontzettend verzorgd en vriendelijk personeel en zeer zeker niets te kort gekomen !!!
Alles was netjes en goed aangeleverd.
Wij zijn tevreden en wij vonden het heerlijk hamburgers op.
Very enthusiastic and caring company. Had a great time.
Ik heb zeer prettig samengewerkt met René Versluis en zijn collega's van de BBQ Kampioen. Zij hebben voor ons de gehele catering voor een evenement geregeld. Hij is echt een luisterend oor, een sparringpartner en weet waar hij over praat. Hij heeft de gehele catering bij ons uit handen genomen. Erg prettig!
Super service. Alles op tijd geleverd en opgehaald. Nog een mail gestuurd dat we maar tot half 11 thuis waren en dat ze daar rekening mee houden is echt super! Als we een BBQ gaan organiseren dan gaan we hier zeker weer bestellen. Een aanrader voor iedereen!!!
Erg goede prijskwaliteit verhouding. Vooral vlees en vis van heerlijke kwaliteit. Ik ga er zeker vaak van gebruik maken!
Goede spullen en aflevering. Verder heerlijke producten. Top.
wordt altijd op tijd geleverd en ook weer netjes opgehaald
Geleverde zaken waren keurig verpakt en werden op afgesproken tijd afgeleverd en opgehaald. prima!!
Goede levering binnen tijdsvak (zelfs iets eerder, maar wet netjes gebeld). Ruime hoeveelheid aan producten (brood/salades). Vlees/vis van zeer goede kwaliteit
top levering
Koelbox is geweldige uitvinding!! Zeer netjes op tijd of anders telefoontje!
positief vind ik dat er voldoende eten was, ook dat alles op was ondanks dat er verschillende soorten eters waren en van verschillende leeftijden (.Van 20 tot 80 jaar.) alleen maar positieve reacties gehad. ook bij produkten, sausen, salades heerlijk!! ook keurig hygiënisch verpakt. zeker voor herhaling vatbaar!, heb de kaartjes die erbij zaten aan de gasten meegegeven.
Goed en zakelijk in een ontspannen sfeer afspraken maken. Kwaliteit van het vlees is super. Referentie hiervoor zijn de reacties van mijn gasten. Goede inschatting van gebruik vlees naar aanleiding van opgegeven gasten.
Kwaliteit eten super. Telefonisch contact voor de bestelling erg prettig. Bezorgen/afhalen goed geregeld.