Perfect geregeld, alles voldoende aanwezig. Goed advies gehad, bijstellen van aantallen tot een paar dagen van te voren te regelen. Echt super. Zeker aan te bevelen om je complete BBQ bij te regelen.
Fijne BBQ! Misschien iets meer stokbrood, maar verder top!
ondanks dat we zo laat waren met de bestelling,kon er toch nog bezorgd worden als tip: de salade aankleden, minder spiesjes spek en gehaktballetjes, hiervoor meer vlees aanbieden, zoals speklap(is ook niet duur) en de website werkte niet, kregen geen ingrediënten als wij op de foto klikte,daardoor konden wij pas een dag later telefonisch bestellen
salades waren uit de kunst!
Prima service, prima kwaliteit alleen zou ik alleen het logo op de servetjes zetten. Tekst over het feit dat het niet duur is, vind ik minder professioneel op een zakelijk event.
telefonisch contact was goed en duidelijk. maar de bezorgster was zeer klantonvriendelijk. duwde als eerste een rekening onder mijn neus. reed wat laaghangende takken van bomen. terwijl ze helemaal niet zo ver hoefde terug uit te zetten. ze had gewoon wat eerder kunnen stoppen. bij het ophalen weer onder de takken door zo ver als ze kon. reed speelgoed van de kinderen kapot. en ze was ook nog beetje boos dat we de poten niet onder de BBQ hadden uitgehaald. wij vonden het daardoor geen klantvriendelijke service. vlees en eten was wel naar tevredenheid. maar de ontsteking van de BBQ deed het ook niet. dus wij zullen geen gebruik meer van jullie diensten maken.
BBQ kampioen waren op personeelsfeest. Het eten was oke. echter veels te weinig. Ik had de eerste keer niet te veel gepakt om later terug te komen. wat heel normaal is bij een BBQ. Vervolgens kon ik alleen nog kiezen uit een uitgedroogde aardappel en een speklapje. Verder ging het opruimen op een heel onvriendelijke manier waar het leek dat het feestje al om 18 uur afgelopen zou zijn. ik had amper mijn bord leeg.
Wij hebben contact opgenomen met dit bedrijf want deze reactie verbaasd ons zeer. Bij vertrek was onze contactpersoon vol lof. Er is bewust gekozen voor minder personen te bestellen. De BBQ startte om 16 uur en einde feest was om 19 uur. Als men dan pas om 18 uur komt eten dan kunnen uw collega's alles wel eens hebben opgegeten. U kunt ons niet verwijten dat er niets meer was. Mensen eten nu eenmaal wat ze lekker vinden en nodig hebben. Ons was niet bekend dat er nog mensen later zouden komen eten. Opruimen zijn was pas om 19 uur mee gestart. Toen de gasten al massaal waren vertrokken. Ik adviseer u dan ook om deze klacht bij uw organisatie neer te leggen.
Erg leuk. Goed vlees en fijne service van de braadmeester. Wij zijn blij dat we van deze service gebruik hebben gemaakt! Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.
Heb van de week al een mail naar bbqkampioen gestuurd ivm toplevering en alles naar tevredenheid... Ons feest zaterdag j.l was erg gezellig en mede door alles van deze organisatie een topfeest.vlees meer dan genoeg en heerlijk.prijs prima.haal en breng service geweldig....voorbereidingen waren dus zorgeloos...tot de volgende keer :-)
Het was echt grandioos en had graag allemaal tienen gegeven maar vond het dessert ontzettend tegenvallen voor die prijs en het was erg rommelig jammer verder geen klachten en weerhoud mij er niet van u de volgende keer weer te mailen.
Het was zoals verwacht,TOP !! geregeld.Tot de volgende keer!
Bij het winnen van de prijs. Hebben we gezellig met het bedrijf een bbq gehouden. Alles is netjes aangeleverd en zat goed verpakt. Vooral de kwaliteit en smaak van het vlees waren bijzonder goed.
Prima service, alles volgens afspraak verlopen en scheelt een hoop voorbereidingen en afwas. Kortom, erg tevreden.
prima te doen, geen speciale hoogstaande biologische spullen mr gewoon goed voor wat het is...
Prima service, goede aanduiding tijdstip van halen/brengen, prima eten en bbq
Wij hebben een perfecte familiedag gehad door jullie. Jullie waren altijs bereikbaar en hebben speciaal voor ons de route willen wijzigen. Wij hebben dit als zeer fijn en goed ervaren!
Alleen het stokbrood vond ik wat tegenvallen (taai). Verder helemaal super!
Bij betalings verkeer ging t een beetje mis,maar uiteindelijk goed gekomen met het blijvende mail contact en chauffeur belde netjes op dat ik geen zorgen hoefde te maken. stokbrood was n beetje taai,maar voor de rest PRIMA !
Hele goede service met uitstekend eten