de bestelling was perfect de bbq was iets minder dit omdat de brander van een bbq steeds uit ging en de autostart niet werkte het stokbrood was oud en hebben wij opnieuw gehaald bij de bakker het vlees was echter perfect goed vlees en zag er goed uit voor ons is de volgende keer gewoon weer de bbqkampioen bellen en lekker vlees bestellen
Super genoten van het heerlijke vlees en de salades, stokbrood was wat taai maar nadat we die op de BBQ hadden opgewarmd was ie weer prima. Handig zo'n beschrijving erbij. 1 tip; maak de kruidenboter niet zo lekker, heb mijn vingers erbij opgegeten.
goede service, meer dan genoeg te eten en lekker. Ik heb alleen positieve reacties gehad.
De dame die braadmeester was, heeft een perfecte taak uitgeoefend , niets dan lof. De kwaliteit van het vlees was goed. De bijgeleverde salades en sauzen waren van een zeer matige kwaliteit. Zover je het salades kan noemen, waren deze geleverd in een paar kleine plastic bakjes zonder enige opmaak en dit dan besteld voor 40 personen. Dit was gewoon een aanfluiting. De sauzen waren van dezelfde mindere kwaliteit. Als je het geheel op tafel zag staan dan schaamde ik mijzelf.
Helemaal super!
Alles was top alleen stokbrood was erg oud en hebben wij niet kunnen gebruiken vanwege harde stukken en moeilijk te snijden proefte ook niet goed. 13 stokbroden zijn zo de prullenbak in gegaan.
werkelijk een TIEN voor deze prijs/kwaliteitsverhouding ! alles prima op tijd, goed verpakt en... errug lekker !
Onze gasten waren dik tevreden over de bediening en de bbq. Volgende keer weer!
gewoon goed aanrader
Heerlijk gegeten, prima service!! Tip: ik zou in het basispakket eerder voor een bbq-worstje kiezen ipv de schaslick omdat schaslick en sate toch wel veel op elkaar lijken, dat geeft wat meer verscheidenheid op de schalen en ik heb aan mijn gasten gemerkt dat worstjes ook erg in trek zijn.Verder top!!
Supergoed verzorgde BBQ, met erg lekker eten! Fijne mix tussen vis en vlees mogelijk. Heerlijke marinades, salades en sausjes.
Fijn dat er de braadmeester bij was. Er zat echter wel een flink tempo in het bakken. En ik miste even overleg over alles opbakken of niet?wilt u wat in de koelkast hebbben wat over is. Ik wilde wel zelf ook nog iets bewaren voor de volgende dag om te eten. Immers met de drukte heb je zelf geen of weinig gelegenheid om even wat te eten. Ik had me erop verheugd om minstens nog een paar hamburgs of een sateetje op mn gemak te kunnen eten de volgende dag. Daar greep ik dus mis. Alles was weg (op ?, meegenomen? weggegooid??)
Goed om te horen dat u blij was met de braadmeester. Jammer dat u er zelf niet van hebt kunnen genieten want daar boek je een braadmeester voor. U hoeft dan zelf niets te doen. Het tempo van bakken bepalen uw gasten, als er veel vraag is zal onze braadmeester daar aan moeten voldoen. Vrijwel alles is opgegaan, we vielen blijkbaar in de smaak, het laatste vlees is in overleg met de bediening op tafel gezet en de salades zijn naar de koelkast gegaan. Wij hebben in ieder geval niets mee genomen, alleen de vuile vaat.
Erg lekker vlees. Alleen het was jammer dat er vrij weinig salade bij zat.
Geweldige heerlijke vers vlees salades en sausen Overal was meer dan genoeg van En helemaal fijn dat alles vuil retour mocht Al met al een hele aanbeveling voor andere mensen ECHT TOP!!!!
BedankTot voor uw complimenten
Prima, alles helemaal in orde!
Met de flessen worden de brandertjes niet zo warm, vorig jaar de blikjes brandpasta werden de pannetjes warmer.