Prima BBQ We waren zeer tevreden.
Wederom perfect geregeld en heel goed van kwaliteit.
Iets minder salades mag wel
was weer super geregeld, lekker vlees en salades en vooral dat alles vuil weer terug mag is ideaal. Mijn gasten waren weer zeer tevreden met het gebodene. Volgende keer zeker weer
Was super goed, en zeker niet duur. Prima service. Gaan we vaker doen
Prima, goede service, goed vlees, lekkere vis. 1 klein puntje: wat mij betreft mag er ook wat versere salade bij.
Geweldig! Ontzettend goed ! We hadden een complete bbq met een fantastische gezellige braadmeester! Absoluut voor herhaling vatbaar ! Nogmaals bedankt voor de goede service
Geweldig genoten met braadmeester René, hij verdient een pluim. We hebben zelden zo lekker gegeten.
Was lekker goed. Goede afspraken met tijden ophalen en brengen. Zeer tevreden
prima, alleen een defecte gasregelaar op de bbq die voor wat vertraging zorgde.
Prima service en kwaliteit. Kan het iedereen aanraden !
Helemaal top!!
Bij een braadmeester, vind ik 50 euro extra betalen voor meer service een beetje jammer. Ik had veel liever 50 euro fooi willen geven.
Goed verzorgd, iedereen had het naar zijn of haar zin, zeker voor herhaling vatbaar.
Het was helemaal top!
Gewoon goed. Lekker vlees en de braadmeester was in orde.
Bedankt voor de fantastische service en het heerlijke eten. Het was echt top, jullie hebben er een klant bij!