Super eten, super service en prima BBQ

Al jaren maak ik gebruik van de BBQ kampioen voor ons familieweekend (ca. 25 personen). Het is elk jaar weer goed geregeld, ook het afleveren en ophalen gaat soepel.

Keurig verzorgd. BBQ en bakplaat iets verouderd doet echter niks af aan de smaak.

Veel positieve reacties gehad. Vlees en vis erg lekker goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt eten, sauzen, salades etc, hebben zeker bijgedragen aan succes feest!

Vertrouwde kwaliteit!

Voor onze familiedag heeft BBQ Kampioen de complete BBQ voor haar rekening genomen zodat wij heerlijk konden genieten van deze dag, zorgenloos!

Super service en heerlijk vlees en salades

Echt super!

Afgelopen zaterdag een leuke bbq gehad. Mede dankzij jullie was het een super avond. Lekker eten, ruim voldoende, goede bezorging dus ronduit top

Compleet verzorgd voor herhaling vatbaar

TOP Geregeld van A tot Z!

Zowel de communicatie als op de dag zelf verliep fantastisch. Alleen maar positieve klanken van de gasten gehad. Ik zou iedereen, bij een feestje of andere gelegenheid, dit bedrijf aanbevelen!!

Fantastisch

Waren goed op tijd tijdens ons jubileum, eten werd heel goed ontvangen door onze klanten en ons zelf natuurlijk ook. Vriendelijke dames bij de BBQ en naderhand was alles netjes opgeruimd, heel fijn!

Super lekker en gemakkelijk

Dit ga ik zeker vaker doen, heerlijk vlees en salades, de barbecue en serviesgoed zo kant en klaar afgeleverd. De gasten hebben gesmuld, en wij hoefden zelf bijna niets te regelen. Echt heel handig.

Erg lekker

Hele gezellige bbq mevrouw! Kon goed bakken en heeft het netjes en gastvrij gedaan.

Gewoon erg goed geregeld.

Makkelijk besteld, vakkundig geleverd en zeer smaakvol. Oftewel een heerlijke BBQ.

Alweer TOP

Geweldig!! Lekker eten en een geweldige BBQ Queen!

Op tijd geleverd. Keurig verpakt

Volgens de collega's "Top"

Zelf was ik er helaas niet bij en heb het alleen geregeld maar de collega's die er wel bij waren, waren dik tevreden.

Top kok heerlijk vlees prima geregeld

Verbazing wekkend en genoeg

Erge goede service werd op tijd bezorgd vlees netjes op schalen goed ingepakt sausjes en salade erg goed vlees was veel en erg lekker voor 12 personen de visiete vroeg waar ik het besteld had en sommige hebben het foldertje meegenomen ze waren zeer verast dat het zo goed was ze hebben heerlijk gegeten er was zoveel over dat we de volgende dag met 4 mensen weer hebben gebbqt zal het iedereen aan raden ik zou daar weer bestellen de volgende keer perfect geen andere woorden voor

Iedereen vond het super !!

Ik vond het heerlijk om een keer niets te hoeven voor te bereiden alles was aanwezig en heerlijk vlees !! Loek deed het geweldig !!

Wauw, wauw, wauw

Voor de 2e keer besteld bij BBQ kampioen. Weer zeer tevreden. Alles goed verzorgd. Heerlijke salades en lekker mals vlees. Zou zo weer hier alles bestellen.

Het eten was perfect

We kunnen het iedereen aanraden. Het vlees en de salades waren erg lekker. Het was op tijd bezorgd, en het was ook fijn dat er servies en bestek plus bbq er bij was. En de volgende dag wordt het opgehaald.

Goede verzorgde BBQ

Goede levering en goed vlees, zag er keurig uit.

Top Geregeld!!

Alles keuring geregeld en fijne communicatie. Het eten met 11 man was prima met de geleverde pakketten en BBQ.

prima verzorgd!

levering was op tijd, vlees en vis van goede kwaliteit. lekkere sauzen en salades erbij, helemaal prima.

In één woord GEWELDIG!!!

Service is echt super. Precies volgens afspraak is alles geregeld. Het eten was perfect, ruim voldoende en lekker. En alles weer op de aangegeven tijd opgehaald. Dit was onze eerste ervaring met BBQ Kampioen, maar zeker geen spijt van, het was top. Bedankt BBQ Kampioen!!!

Zoals altijd alles dik in orde!

Topkwaliteit, goede hoeveelheden, perfecte levering.

Echt alles zo goed geregeld! Wow!

Van bestelling tot levering tot alles weer opgehaald. Geweldig! Je krijgt hier echt waar voor je geld. Zeer lekker gegeten, mooie spullen, netjes en op tijd geleverd, goede communicatie over bezorging en ophaalservice. Wij kunnen dit echt iedereen aanraden en zal ook zeker voor ons geen laatste keer zijn. Ook een topper is dat er dieet pakketten zijn. Dat is tegenwoordig nog niet zo ingeburgerd helaas, maar hier dus wel!

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert