Laden reviews...
278 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overzichtelijk jaarbeeld: de beoordelingen benadrukken consequent de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare levering. Klanten prijzen de kwaliteit van het eten en de variatie, evenals de vriendelijke service. De logistiek en communicatie verlopen doorgaans soepel, met stipte levering en flexibiliteit. De algemene ervaring is zeer positief volgens de feedback.
Alles prima op tijd geleverd, vlees, salades en sauzen waren erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.
Fred van Breugel
Den Bosch
Iedereen heeft goed gegeten Er was voldoende
Y.JM Van Overbeek
Boxtel
alles prima verzorgd leuke braadmeesters je hoef niks te doen een aanrader voor herhaling vaatbaar
Jopie Verweij
ijsselstein
Alles was op tijd en voldoende vlees, salades etc. We hadden de instructie bij de stokbroden niet gevolgd. Dat was een beetje jammer anders hadden we ze zeker nog effe in de oven gelegd.
Rianne Keunen
Venray
Goede communicatie, leuke en vriendelijke mensen. Denken met je mee als er bijv allergieën zijn. Gewoon heel goed.
Karin
Rotterdam
Voor 20 euro bezorgt en opgehaald. Alles netjes op schalen, genoeg sausjes, stokbrood en salades. Nette communicatie en op tijd weet je hoe laat ze komen. Geen omkijken. Heel fijn mijn 25ste jubileum gevierd.
Marisca Geertman
Twello
Wat een topper! Ze heeft ons een heerlijke avond bezorgd. Alles was top geregeld en verliep soepel.
Mara Nijst
Den Haag
Hele goede service, snel geleverd en een kleine attentie erbij voor de kids. Wij gaan vaker bij jullie bestellen!
7 September 2026
Esmee
Breda
Voor herhaling vatbaar
6 September 2026
Nico den Besten
Leerdam
Optijd geleverd. Top kwaliteit catering. Goede tips van de bezorgerster.
5 September 2026
Adrie Westen
Etten-Leur
Keurig verzorgd Lekker gegeten De communicatie vooraf was heel fijn en heel snel
5 September 2026
Han Pijnenburg
Boxtel (Son en Breugel)
Wij hebben met ons team echt genoten! Om 3 uur zou de braadmeester bij ons zijn echter was het 2 uur en het was echt even noodweer! De tent hebben we vast moeten houden omdat die anders wegwaaide, het waaide flink en alles was nat.. Wij dachten nog ojee daar gaat onze BBQ.. Maar ze was er voor 3 uur! En wat een leuke vrouw was het! Ze kwam gelijk voorstellen en met ons een praatje maken! Ondanks het slechte weer was ze hartstikke vrolijk en enthousiast! Heeft ook meerdere keren gevraagd of alles naar wens was en dat was het zeker! Het eten was ook echt boven verwachting lekker! Ondanks een aantal afzeggingen is al het vlees op gegaan, want hetgeen wat over was mochten we mee naar huis nemen! We kunnen niet anders zeggen dan dat het allemaal perfect geregeld was! We hebben allemaal ons buikje goed rond gegeten! Dikke pluim voor de Braadmeesteres!
4 September 2026
Deborah Dekkers
Hedel
Voor ons feest hebben we voor een bbq met braadmeester gekozen . Dit was een groot succes, met heerlijk eten en een goede braadmeester. Echt een aanrader. De gasten en wij hebben heerlijk gegeten. En niet te vergeten , alles werd geregeld en de vuile borden en het bestek werd mee terug genomen. Helemaal super.
Jeannette
De Moer
Ik houd wel van een feest maar 't irriteert vaak toch het meest: dat geregel van tevoren, een goed sateetje kunnen scoren. Nu hoef ik bijna niets te doen; ik bel de BBQKampioen! De keuze is er reuze, het vlees ontzettend goed. Hij brengt en haalt de spullen op en meldt wanneer hij dat dan doet. Dus heb je nog een party staan? Dan raad ik deze zeker aan!
Eveline
Rossum
BBQ Kampioen? Ja zeker doen! De braadmeester erbij is ook een echte aanrader. Alles was lekker gegaard, mals klaar bereid en zelfs de afwas ging mee. ideaal! Zeker voor herhaling vatbaar!
Peter
Nieuw-Vennep
De BBQ was weer helemaal in orde. Loek is een prima braadmeester en het vlees en de vis was heerlijk.
Marko
Amsterdam
Al twee jaar op rij huren we BBQKampioen in voor een gezellig zomerfeestje op kantoor. Het eten is heerlijk en de service is geweldig! Bedankt voor weer een fijne avond!
Lotte
Breukelen
Prima bbq feestje gehad, vlees was top. Alle spullen waren aanwezig. Alleen werkte mijn bbq niet helemaal goed. De linkerzijde van de bbq deed het slecht dus alles op de rechterzijde van de bbq gedaan. Verder was alles goed.
Paul Westra
Heemskerk
Het eten was heerlijk( BBQ compleet paketten populair) ; vlees van goede kwaliteit, niet overbodig gekruid. Salades en groentjes ook lekker en vers. De sauzen die erbij zaten waren ook erg divers en lekker. Veel complimenten gehad van de eters. Bezorging en ophalen ervan was ook correct, volgens afspraak. De koelboxen werkten prima.
Koos Hogewoning
Zaltbommel
Kwaliteit in producten en personeel
Wim Van Leeuwen
Vught
Voor onze buurt-BBQ hebben we hier het eten besteld en absoluut geen spijt van. Alles was netjes verzorgd, zag er aantrekkelijk uit en vooral: het smaakte heerlijk. Er was voor iedereen wat lekkers en de kwaliteit was echt goed. Ook de service was top: prettig contact, duidelijke afspraken en alles werd netjes en op tijd geregeld. Een aanrader voor iedereen die een gezellige BBQ wil organiseren zonder gedoe.
31 August 2026
Diana Westerlaken
Meeuwen
Goeie service komen op tijd vlees is ruim voldoende. Lekkere salades ,gewoon handig om te doen. Als ik weer een groot feestje hebt, dan zal ik er zeker weer gebruik van maken .
28 August 2026
Anita Charite
Den Haag
Wij hadden het populaire BBQ pakket besteld. Maar ipv de gewone hamburgers zaten er vegaburgers bij. AL ONZE GASTEN maakten daar opmerkingen over. Wijzelf proefden het verschil ook. Dus er was geen twijfel mogelijk. Maar wat is het toch moeilijk voor sommige mensen om fouten toe te geven... Ieder mens kan zich vergissen, overal waar gewerkt wordt, worden wel eens foutjes gemaakt. Behalve dit bedrijf! Die kan geen fouten maken! Ze geven het niet toe! Volgens hun is het onmogelijk dat de schalen verwisseld zijn of iets dergelijks. En toch is het in ons geval met 100% zekerheid te zeggen dat dat wel gebeurd is!!! Geef het toch toe!! Ik hoef geen vergoeding of wat dan ook, gewoon erkenning dat dit misschien best een mogelijkheid zou kunnen zijn. Nee... hakken in het zand, poten stijf houden, want wij en AL ONZE GASTEN zijn gek.... WAARDELOOS!!! WIJ BESTELLEN HIER NOOIT MEER!!!!
Beveelt niet aan
26 August 2026
Esther
Best
Jammer dit, vooral omdat u in de mail naar ons toe hebt geschreven super tevreden te zijn.
Alleen over de hamburgers verschillen we van mening, u denkt een VEGA burger te hebben ontvangen echter deze ziet er heel anders dan u ons op de foto hebt laten zien.
Het kan ook niet zijn dat er een vega burger is uitgeleverd want zouden al onze klanten een vegaburger hebben ontvangen. En zoveel heeft deze slager niet op voorraad.
Jammer dat ik u niet heb kunnen overtuigen.
Ik hoef dan ook helemaal geen excuses te maken, we hebben hier geen fout gemaakt.
Hadden we dat wel dan lossen we het op.
Zo zijn we dan weer....
Gewoon echt goed
25 August 2026
Luc Kuipers
Waspik
De bestelling verliep goed en de aanbieding was duidelijk. Vooral de paketten werken goed. Was snel klaar, maar we kenden ze al van eerder.
25 August 2026
Henk post
Den Bosch
Beste Henk,
Altijd fijn om weer terug te mogen komen.
Ambachtshof 9
5317NN Nederhemert