Laden reviews...
268 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overzichtelijk jaarbeeld: de beoordelingen benadrukken consequent de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare levering. Klanten prijzen de kwaliteit van het eten en de variatie, evenals de vriendelijke service. De logistiek en communicatie verlopen doorgaans soepel, met stipte levering en flexibiliteit. De algemene ervaring is zeer positief volgens de feedback.
Ondanks dat ze wat later kwamen ivm file, alsnog alles heel snel opgebouwd en we hebben genoten van heerlijke BBQ! zeer tevreden en zeker aan te raden.
16 July 2026
Carolina Gonzalez
Utrecht
Lianne was een zeer gastvrije expert. Heeft ons uitstekend geholpen met de verzoeken en ook was het eten overheerlijk. Dank nogmaals voor het heerlijke eten!
sunny singh
Amsterdam
Bbq voor 89 muzikanten. Geen enkel probleem. Ze leveren en halen op en de prijs valt reuze mee.
Peter Stoel
Rhoon
Alles werd volgens afspraak op tijd geleverd en weer opgehaald. Het eten was compleet en lekker!
Magda Noorland
Driebergen-Rijsenburg
Goed advies, goede kwaliteit en komt afspraken na. Kan niet beter.
Jac van Wijk
Gameren
Hebben het bbq pakket besteld voor het seizoen af te sluiten met onze vrijwilligers. Ze hebben heerlijk gegeten en de keuze was reuze.... Alles netjes geregeld van het brengen tot het ophalen In een woord fantastisch
Claudia Janssen-driessen
Groesbeek
Leuke vrouw, goed eten, op tijd.
Melani Schlechter
Nieuwegein
Vlees was goed bevallen ook salades enz. Bbq was slecht, brande wel maar niet op hoogste stand. We hebben een andere moeten huren om het vlees te bakken.
Beveelt niet aan
Martin Hermans
Schijndel
Had ons maar gebeld, deze BBQ is op de thermische beveiliging gegaan en dat hadden we door de telefoon zo kunnen oplossen.
Er zit zelfs een label op de gasfles waarbij dit ook staat uitgelegd.
Fijn contact, snelle reactie op vragen en alles uitstekend op tijd geleverd en gehaald! Bovendien was het heerlijk (: ! Bedankt BBQkampioen.
Marieke
Zegge
Prima iedereen vond het geweldig eten vanalles genoeg voor herhaling vatbaar
Leny Emo
Aalst
Dikke 10!
Wieken 30
Geldermalsen
Team veilinghuis Heritage Auctions Europe heeft wederom genoten van een sublieme BBQ ervaring! DANK DANK DANK
Heritage Auctions Europe
IJsselstein
Super geregeld, heel goed vlees en lekkere salades
J.M.
Ridderkerk
Iedereen heeft enorm genoten van de BBQ in eigen tuin ter gelegenheid van mijn 24 ste verjaardag.. alles was top Daar kon geen zon zee strand tegenop. En dat zouden we graag nog eens dunnetjes overdoen.
Wessel Van Holland
Ammerzoden
Voor de jaarlijkse bbq traditie met mijn collega's had ik mijn huis (achtertuin) opgegeven,. Om het voor mijzelf iets makkelijker te maken leek mij bestellen bij bbq kampioen wel handig, ik had zowiso een goede, grote bbq nodig, en alle extra's wat erbij komt scheelt mij boodschappen, voorbereidingen en stress. Ik had een aantal pakketten geselecteerd van de lijst waardoor het voor mij makkelijker bestellen was en voor de collega's iets minder keuzestress, want wat zijn er véèl pakketten. Bestellen ging makkelijk, vragen die ik vooraf had werden binnen een dag op een prettige manier beantwoord,. En de hele levering was erg fijn,. De bbq werd in onze tuin op pootjes gezet, en ik kreeg een korte uitleg van hoe het aan te zetten, de bbq zelf was snel op te starten en binnen 5 minuten op temperatuur (fijn voor 15 hongerige collegas) zelf hebben we een kogelbbq waar je vaak al een halve dag mee bezig bent voor je er vlees op kan leggen. Ook de rest was erg compleet, voldoende vlees, salades, brood. Alleen de sausjes ging wat sneller op en daar was niks meer van over,.. maar hey.... Het ophalen ging ook prima, ik kreeg op tijd een tijdslot en dag wanneer alles weer opgehaald werd,. Al met al heel fijn bestellen hier. Enig puntje van kritiek,. Ik had pakket knaller in de keuzesuggestielijst gezet,. 6 dagen voor de bbq wilde ik de bestelling doorgeven maar kwam ik erachter (bij afrekenen) dat deze pas vanaf 10 personen kan,. Dit was erg onduidelijk. Bij een pakketfoto (hawai?!?) staat er een sticker 'inclusief fruitsalade' misschien ook een sticker bij dit pakket plakken.. uiteindelijk hebben die 5 mensen makkelijk iets anders kunnen kiezen, maar dit zou het nog nèt iets makkelijker gemaakt hebben.. Maar verder dikke aanrader!!!
marjolein te lintum
Veenendaal
De hulp door de telefoon ,Klasse toen kwam de dag van bezorgen Klasse Geweldig. Het was gewoon Super ,Top,Geweldig,Dank je wel
Pieta Van der leeden
Schoonrewoerd
Prima service en goede producten
Loes
Bakel
Makkelijk bestellen en geen afwas.
Sjef Biermann
Giessen
We hadden een BBQ in het park, de braadmeester kwam alles brengen en zette alles neer. Vervolgens ging hij aan de slag en hebben we heerlijk gegeten. Wij hadden er verder geen omkijken naar en hebben genoten!
Thijs van Zon
Rotterdam
Voor de eerste keer bij de BBQ kampioen een bestelling gedaan. Alles is prima verlopen vanaf het eerste contact tot aan de BBQ. De salades en de BBQ producten waren prima van kwaliteit. Braadmeester Jack was mooi op tijd en heeft de BBQ mooi verzorgd. Wij en de aanwezige hebben een fijne avond gehad, en kunnen terug kijken op een heerlijke BBQ.
12 July 2026
Nico
Strijen
Voor de 2e keer voor ons personeelsuitje bij de BBQ kampioen besteld. Dat werkt echt super goed. Pakketten naar keuze te bestellen en met alles erop en eraan. Borden, bestek, opscheplepels, stokbrood, sausjes, salades, de bbq, gasfles, te gek om op te noemen. Maar echt onwijs lekker eten het vlees is lekker gekruid, de salades goed op smaak. Echt top dus. Bijna alles wordt uit handen genomen. Volgens jaar weer! Dank weer voor het mede mogelijk maken van een heerlijke BBQ
11 July 2026
Yvonne
Drunen
Het eten was goed, ze zetten met elkaar een goede sfeer neer en ze waren zo flexibel dat we zelfs met een bootje alle spullen naar een eiland konden overzetten voor het feestje.
Dorien
Rotterdam
Kwaliteit oke Divers vlees op 1 schaal vind ik minder fijn
Beveelt niet aan
J Vd
Hoogvliet
Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel, vriendelijk en duidelijk. Er werd goed meegedacht, afspraken werden nagekomen en de communicatie was snel en prettig. Op de dag zelf was alles perfect geregeld en de BBQ was van uitstekende kwaliteit. Het vlees was heerlijk, de producten waren vers en alles was tot in de puntjes verzorgd. Onze gasten waren erg enthousiast en wij hebben er volop van genoten. Ik kan BBQkampioen dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partij met uitstekende service en een geweldige BBQ. Wij maken de volgende keer zeker weer gebruik van hun diensten.
A.
Scholten
Op tijd geleverd. Alles zoals is afgesproken. Vlees netjes verpakt veel keus wbt salades en saus en de smaak was prima En prijs naar verhouding kaag dus goed voor portemonnee
Gerti Schouten
Zetten