Gewoon een goed bedrijf. Blij mee

Professioneel , vakkuindig, vertrouwd en fijn geholpen. Van begin tot eind. Comminicatie, afspraken en inbouwen het verliep allemaal op rolletjes. Blij dat ik voor Kroon Kozijn Purmerend gekozen heb. Het lijkt nu wel een verkooppraatje van me maar als ik iets te klagen had dan zou ik het ook vermelden. Maar geen klachten en alles was gewoon goed

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Purmerend

Zeker een aanrader!

Na 3 verschillende bedrijven te hebben bezocht voor nieuwe kunststof kozijnen, voordeur en garage/bijkeuken deur zijn we uitgekomen bij Kroon kozijn Heemskerk. Na een heel prettig gesprek in de showroom waar alles duidelijk werd uitgelegd over de gebruikte materialen en technieken in deuren en ramen hebben wij al snel een een keuze kunnen maken. De monteurs hebben alles zeer netjes gedemonteerd en afgevoerd. Ook het monteren hebben de 3 heren zeer vakkundig en snel gedaan. Wij zijn al met al meer dan tevreden met de service, montage en de producten van Kroon kozijn (Heemskerk).

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Mooi en degelijk geleverd werk.

Mijn slaapkamerkozijn heb ik door Kroon Kozijn laten vervangen door een kozijn met kiep- kantelramen en een vliegenhor. Het werk is door hen keurig uitgevoerd en alles ziet er mooi en strak uit. Ook de aftersales is prima gerelgeld, want na de uitvoering van de werkzaamheden werd ik gebeld met de vraag of alles goed verlopen was en mocht er eventueel iets geconstateerd worden dat niet goed zou zijn, dan is een telefoontje voldoende om snel het probleem te verhelpen.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Purmerend

Super goeie ervaring.

Enorm vriendelijk personeel zowel in de zaak als de monteurs. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan met Kroonkozijn Dordrecht in zee te gaan.

Uitstekende ervaring met Kroon Kozijnen Heemskerk

Ik wil graag mijn oprechte tevredenheid uiten over de gehele ervaring met Kroon Kozijnen Heemskerk, vanaf het moment van bestelling tot en met de plaatsing van mijn nieuwe voordeur. Van begin tot eind was het proces vlekkeloos en professioneel, waardoor ik met volle tevredenheid terugkijk op mijn keuze voor dit bedrijf. De uiteindelijke plaatsing van de nieuwe voordeur overtrof mijn verwachtingen. Het vakmanschap en de precisie waarmee het werd geïnstalleerd, getuigen van de professionaliteit van het installatieteam. Ze werkten snel en efficiënt, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit. Mijn nieuwe voordeur ziet er niet alleen prachtig uit, maar voelt ook stevig en veilig aan.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Professioneel en zeer klantvriendelijk, ontzettend blij met de kwaliteit van het afgeleverde werk!

Wij raden iedereen aan om met Kroon Kozijn in zee te gaan. Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en beloftes worden nagekomen.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Utrecht

goede keuze!

Vantevoren prima overleg en advies gehad. Tijdens het plaatsen is er wat mis gegaan. Dit is prima op een later tijdstip opgelost.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Duidelijke uitleg bij de verkoop door Ben en de plaatsing werd kundig en vriendelijk gedaan door Remco en Jan. We hebben een nieuw huis gekregen door de nieuwe kozijnen.en schuifpui.

Fijne nette werkwijze.

Aardige mensen, die bereid zijn aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Dit op het genird van volgorde in de plaatsing. Fijn ook dat ze bereid waren om te helepen met gordijnen, schroeven van beugeltjes en hetterugplastsen van het keukenhordijntje.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Heel blij met het resultaat

Van offerte, bestelling en plaatsen, alles zeer goed geregeld. Vooraf hadden we wat zorgen over de afwerking rondom de schuifpui. Dit bleek niet nodig, alles is heel netjes en met zorg afgewerkt We hadden helaas een beschadiging in het glas, dit is opnieuw besteld en later vervangen. We zijn heel erg tevreden. Bedankt!

Betrouwbaar en professioneel

Vanaf dag 1, offerte opmaken, t/m laatste dag van plaatsing goed en professioneel contact. Heldere afspraken die ook nagekomen worden. Klantgericht bedrijf. Zeer tevreden.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Utrecht

.De mannen hebben zeer goed-werk geleverd, ook de afwerking is TOP.

Tja, toen wij de 10 kozijnen lieten vervangen door Kroonkozijn, hadden we alleen zorgen over het weer.. Vanaf de eerste kennismaking tot aan het plaatsen is alles perfect ge gaan Wij zijn nog steeds blij met onze keuze

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Geweldig, doen wat ze beloven.

In de showroom ben ik vriendelijk, goed en netjes geholpen. Geen mooie verkooppraatjes gewoon een goede en heldere uitleg gekregen. Daarna een passende offerte gekregen met een nette prijs. Hierna is er een inmeetafspraak. Alle maten zijn netjes opgenomen. Hierna kwam de montageafspraak. De monteurs zijn echt vakmensen met passie voor hun werk en zijn erg klantvriendelijk. Zij denken mee met de klant, zeker met de afwerking van het geheel. Alles is netjes en soepel verlopen en zij houden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Zeker een aanrader.

Top werk geleverd

In 1,5 week hebben de heren van Kroon Kozijnen al onze ramen vervangen door kunstof. Materiaal is echt van zeer goede kwaliteit. Ook de mannen die alles vervangen hebben waren zeer kundig, aardige en harde werkers. Het heeft die 1,5 week nagenoeg iedere dag geregent maar klagen deden ze niet! Ze luisterden echt naar je wensen en dachten mee voor eventuele alternatieve oplossingen mocht dit nodig zijn. We zijn erg blij met het resultaat en we merken nu al verschil in huis kwa warmte!

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Vakkundig advies, denken goed met je mee. Werken heel netjes en zijn vriendelijk. Echt een aanrader!

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

vakmensen die voor het beste resultaat gaan.

Prettig contact tijdens het verkoopproces, duidelijke communicatie gedurende het productieproces en vakkundige en zeer nette montage. Kortom vakwerk!

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Arnhem

Prima vakmensen die het werk leveren

Kroon Kozijn is wat ons betreft een prima bedrijf waar vakmensen werken. De kozijnen en de schuifpui zien er prachtig uit. Er is echt goed en deskundig werk geleverd. Alles volgens afspraak. We hopen snel terug te komen voor de voorkant van het huis!

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Almere

Heel erg fijn bedrijf met medewerkers met passie voor hun werk

Na een lange ronde zoeken naar het juiste bedrijf voor mijn kozijnen en openslaande deuren uitgekomen bij Kroonkozijn Rijnmond in Dodrecht. Boy Tomesen heeft mij enorm goed geholpen en voorzien van het juiste advies. Hij was de enige van de zeker 7 bedrijven waar ik offertes heb op laten maken die het advies gaf niet voor triple glas voor de deuren te gaan ivm de zwaarte en het risico hiervan. Verder dacht hij goed mee en voelde je de betrokkenheid. Top vakman die vooruitziet dat een klant niet alleen voor de kassa is maar ook op de lange termijn een goede relatie wil behouden door duurzaamheid en service. Het instaleren van de kozijnen door Jeffrey en Rick was professioneel. Heel service gericht en hulpvaardig. Hart voor t vak. De afwerking was top!. Een kleine fout met de bestelling van de ramen voor de deuren werd gelijk opgepakt en opnieuw besteld. Ik moedig iedereen aan die nog zoekende is naar het juiste bedrijf om langs te gaan en het gesprek aan te gaan je krijgt er geen spijt van.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Rijnmond

Zeer geslaagd

Het hele aankoopproces, evenals de planning, het inmeten en advies, aflevering/montage en nazorg heb ik als zeer goed ervaren. Kundige mensen, denken actief mee over oplossingen (er was aanvankelijk niet genoeg ruimte in het kozijn voor de nieuwe, zwaardere schuifpui en de outlet van de airconditioning bevond zich precies op die plek) en hebben er vervolgens voor gezorgd dat de oplossing zowel praktisch als estetisch kwalitatief goed is uitgevoerd. Ik ben meer dan tevreden. Dankjulliewel daarvoor.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Nijmegen

Onbetrouwbaar en niet klantvriendelijk

Na een zeer moeizaam offerte traject, elke keer fouten in de offerte zoals verkeerde maten, kleur en afwerking en trage reacties kregen wij na 9 weken wachten te horen dat de levering 12 weken zou worden uitgesteld. Dit was 2 weken voor de leverdatum. We zijn erg teleurgesteld dat dit niet in een eerder stadium is medegedeeld. Onvoorziene problemen kunnen we mee leven maar gebrek aan communicatie en klantvriendelijk niet.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Eindhoven

Meer dan fantastisch

Vanaf de 1ste minuut op kantoor tot de laatste afwerking is in 1 woord GRANDIOOS

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Rijnmond

Super service, gezellig en profeconeel personeel.. mooi resultaat

Zeer professioneel bedrijf

Wij zijn ontzettend goed geholpen en geadviseerd. de voordeur is kundig gemonteerd

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Uitstekend, prima monteurs , erg vriendelijk.

Wij hebben een prima ervaring met Kroon Kozijn, ten eerste al goede voorlichting in showroom Almere Haven, Monteurs op afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk. Klus snel geklaard en uitstekend afgewerkt.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Almere

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Al 2x gebruik gemaakt van Kroon Kozijn. Goed geholpen en prima kwaliteit deuren geïnstalleerd. Ook toen 1 van de deuren begon te klemmen werd dit snel gerepareerd. Aanrader dus.