Geen
Zitten nog wat "plekken"op die nog door een bedrijf moeten worden bijgewerkt. Dit kan nog niet ivm. te lage temperatuur. Hoop dat dit goed komt, anders nog niet tevreden.
communicatie laat wat te wensen over omdat er alleen op vrijdag iemand op kantoor is waardoor mail verkeer erg kaat beantwoord wordt.
Prima contact, netjes op tijd en kozijn is netjes geplaatst. Ik beveel iedereen Kroon Kozijn Gennep aan!
Verkeerde levering van kozijnen. Dit lag niet aan Kroon Kozijn Dordrecht, maar aan de fabriek in Duitsland.
tot nu toe niets negatiefs te vertellen
Aantal raamopenens (hendels) niet stevig. |Een aantal zijn vervangen. De nazorg gaat niet automatisch. Heb ik een verzekering voor afgesloten.
Service is erg goed,ook na het plaatsen.
Onze ervaring met Herman Tomesen is zeer positief. Hij kwam met goede voorbeelden, had goede adviezen en kwam al zijn afspraken correct na. Zijn personeel heeft keurig gewerkt en ook de afwerking was dik in orde. Kunnen iedereen dit bedrijf in Dordrecht aanbevelen.
correcte service, prettig contact met medewerkers Kroon Kozijn
Niet !
Goede afhandeling.
geen
Goede afstemming, goede service. Kwamen langs voor het optimaal laten functioneren van de sluitingen. Moeten opnieuw even aan de bel trekken omdat het sluiten van ramen toch "soms moeilijk" gaat.
ik ben zeer tevreden over het contact ,de werkzaamheden en het resultaat .Klantvriendelijk en zorgvuldig. Omdat ik geen ander bedrijf heb benaderd voor een offerte, kan ik niet oordelen over de prijs.
Geen
Wij hebben de service en de manier waarop de mensen van Kroonkozijn hebben gewerkt als zeer prettig ervaren
?
Wij hebben problemen met de voordeur en daarvoor is mail cq telefoon contact geweest met Ventura Montage en daar werkt een secretaresse die zowel via mailing als telefonisch, onbeleefd en onvriendelijk is naar klanten toe. Erg jammer! Daarom een 5 voor de nazorg en garantie. Mede veroorzaakt door Ventura Montage.
eigenlijk geen
werk is keurig uitgevoerd en alles is netjes achtergelaten. k ben zeer tevreden
Meer en tip. Met het transporteren van de kozijnen beter letten op hoe het kozijn tegen de transport jukken staan. Een enkele hobbel in de weg met de kozijnen op de aanhanger geeft al gouw lichte beschadigingen in de nieuwe profielen. Ik had dit ook met Kroon Dordrecht willen door nemen maar door deze vragen nu maar gedaan. Nazorg en Garantie nog geen oordeel over.
Onze keukendeur viel in eerste instantie niet echt lekker in het slot, sluiten (kruk omhoog draaien) ging erg zwaar; er waren drie bezoeken van een monteur nodig om e.e.a. te verhelpen. Maar sindsdien werkt het slot naar behoren.