Ondanks de barre weersomstandigheden ( zwaarste storm sinds 20 jaar ) werden de kozijnen gewoon vakkundig geplaatst zonder schade aan de binnenzijde van de woning. Wij zijn zeer tevreden over de montageploeg, de kwaliteit van de kozijnen en Kroon Kozijn in het algemeen.
verkeerd geleverd kozijn.
geen
Helaas door een meetfout kon de deur in 1e instantie niet worden geplaatst. Naderhand keurig opgelost.
Werk zeer goed en vlot uitgevoerd. Dhr Orsel en medewerker hebben goed werk geleverd en hebben alles netjes achtegelaten.
N.v.t.
Geen.
geen
na het sneuvelen van een ruit bij het plaatsen heeft het veel te lang geduurd voor er een nieuwe werd geplaatst ruim 3.5 weken. Bij een andere firma was mijn ruit ook dubbel glas, in de voordeur, met een week vervangen.
Het enige wat ik kan bedenken is de communicatie over de betonrand die gemaakt moest worden. Maar het was van te voren ook niet helemaal goed in te schatten hoe het eruit moest komen te zien. Gelukkig hebben we dit samen snel en goed weten op te lossen.
Geen negatieve ervaring. Een enkel puntje van aandacht is wellicht de communicatie. Het tussentijds informeren m.b.t. status bestelling en mogelijke start werkzaamheden voorkomt dat de klant ongeduldig wordt.
Problemen gehad betreffende terugplaatsing bestaande buitenzonwering. Niet conform eerdere gemaakte afspraken. Is uiteindelijk wel goed gekomen. Of plaatsing correct is uitgevoerd zal komende tijd blijken
duidelijke afspraken, korte levertijden en goede communicatie over en weer.
Geen
komt zijn afspraken altijd na (lucas) goed bereikbaar prima personeel ( michael en zijn collega), verstaan hun werk als er iets is binnen een paar dagen geregeld
Verkeerde opmeting, fabricage fouten, daardoor 3 keer in de rommel gezeten. Hierdoor prijs/kwaliteit en levertijd een laag oordeel
die hebben we niet
Goede vaklieden die de montage hebben uitgevoerd.
Het duurde lang voordat we de offerte ontvingen. Ook de montagedatum lag ver na opdrachtdatum.
Ik moest een paar keer erachteraan bellen, dan werd het vervolgens wel snel opgepakt!
Het enige dat ik anders vind dan verwacht is de afwerking. Ziet er goed uit maar toch anders dan ik had verwacht.
Snelle,adequate service. Goede en snelle oplossing bij problemen
Tot op heden geen