Het element is geplaatst op de bestaande onderdorpel. Op zich is het goed geplaatst, maar het zou mooier zijn geweest als de bestaande onderdorpel was verwijderd. Nu is de instap wat hoog en het aanzicht bij de onderdorpel minder fraai.
Snel en zeer vakkundig. Heel vriendelijk. Na montage wordt alles keurg opgeruimd. Nazorg volgens afspraak.
Prettig en fatsoenlijk in de omgang. Doen wat ze zeggen. Zeer vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Klant is hier nog echt koning. Leveringen werden op afgesproken tijden gedaan. De showroom hebben we niet gezien en de prijzen en de kwaliteit kunnen we moeilijk vergelijken. Kantoor Heemskerk van Kroonkozijn verdient alle lof.
Perfect geregeld alles netjes volgens afspraak
ben niet tevreden over de afwerking van met name het afkitten. hij heeft nu iemand in dienst die niet zo nauwkeurig is , dat was met de vorige wel anders. heb geen klacht ingediend , maar zelf iets afgekit dat vergeten was.
Dag te vroeg komen instaleren, en geen nazorg, telefoontje etc.
Prima producten, goede service en bovenal betrouwbaar. Perfecte after sales.
achtergebleven gruis en rommel had wel iets minder kunnen zijn
Goed kontact en uitleg van de dealer (Martin). Schriftelijk zag alles er verzorgd en correct uit. Afspraken zijn op tijd en compleet nagekomen. De monteurs waren beleeft en netjes en hebben alles keurig achter gelaten. Samenvattend prima!
tot nu toe nog geen negatieve opmerking.
Er is nagelaten om te vertellen, wanneer je roomkleurige met nerf kozijnen neemt er dan gebroken wiite gladde afwerk panelen worden gebruikt, wanneer we dit hadden geweten hadden we niet voor roomkleurig met nerf gekozen
Soms wat lastig bereikbaar.
zeer tevreden een aanrader de jongens vaklui, kortom kroon kozijn Dordrecht
Personeel in de showroom heeft verstand van zaken.
Wij zijn dik tevreden
Nog geen nazorg geweest, is wel nodig, want we hebben lekkage aan de keukenkant. Ik denk de afdichtingen beschadigt of losgeraakt door het timmeren. Ga ervan uit dat dit nog wordt verholpen. Overigens uitstekend geholpen, wij konden lekkage pas volgende dag vaststellen.
NVT
Klantvriendelijk en de afwerking was prima. Alles weer schoon achtergelaten. Dus SUPER.
Fijn behandeld
zeer goede service en kwaliteit personeel erg vriendelijk en behilpzaam en op vak gebied erg vakkundig
Glasbreuk bij transport/montage; wordt nog opgelost.
Kunnen hiervoor absoluut niets bedenken.
Volgens afspraak zou alles netjes worden opgeruimd. Maar we hebben zelf toch nog veel poetswerk moeten verrichten.Puinresten (binnen en buiten,werden maar globaal opgeruimd....) Op dit moment vertonen de raamkozijnen op de onderstijlen roestpuntjes! Graag zou ik hier een controle op laten uitvoeren! Ruwenbergstraat 56 - 58 5271 AG St.Michielsgestel