geen
Goede vakmensen, prettige samenwerking.
Wij zijn erg tevreden over het plaatsen van de ramen zo ook over het afvoeren van het oud materiaal. Kortom zeer tevreden!
Dit is voor mij nvt.
Anco Dijkman met zijn ploeg is een top combinatie en dat met zeer goede kozijnen maakt mij een heel tevreden klant.
1 pui was van de oplader bij de fabriek afgevallen wat betekende dat ze moesten terugkomen en dat wij 2 keer in de rommel zaten
Nadeel is dat bij bijzondere weerstomstandigheden de ramen beslaan
Geen negatieve ervaringen gehad bij koster
Geen
De magneetstrips van de verduistering laat los. Anco Dijkman zou mij nog bellen voor een afspraak.
De website sprak ons direct aan. Na en bezoek te hebben gebracht in de showroom hebben we een afspraak gemaakt om de situatie thuis te bekijken. Daarna zijn de kozijnen besteld en keurig geplaatst. Na een paar weken nog een controle bezoek van de dealer gehad.
wat was beloofd is geleverd, en medewerkers van Koster glas en kozijnen uit Groningen zeer correct, netjes en vakbekwaam.
?
geen
Meedenkend, persoonlijk en professioneel
geen ontvangst bevestiging in antwoord op gestuurde mails. wel latere, telefonische reactie.
Toen we de allereerste keer in de showroom kwamen werden we hartelijk ontvangen. We hebben die ochtend uitgebreid uitleg gehad over de mogelijkheden wat betreft kunststof kozijnen. Daarna is Tom langs gekomen voor het inmeten van de kozijnen. Wat toen erg fijn was, dat hij mee gedacht heeft over de mogelijkheden rekening houdend met onze wensen. Zo waren er veel meer dingen mogelijk dan dat wij in eerste instantie dachten. Tevens zijn we zeer tevreden over de levering en plaatsing. Tom is erg vakbekwaam en heeft veel kennis. Inmiddels hebben we 3 de bestelling gedaan en die komen ze morgen plaatsen!!! Kortom, ik kan iedereen aanbevelen bij KroonKozijn Stadskanaal!!!
Personeel vakkundig en snel.Prima coordinatie. Leuke team en prettige werksfeer.
Naarmate het moment van oplevering naderde, werd de hoge zorgvuldigheid en afwerking wat naar beneden bijgesteld. De heren kwamen onder tijdsdruk ivm een volgende klus, waardoor het meedenken er een beetje bij inschoot, maar al met al toch zeer positief.
Vanaf het eerste contact is alles prima verlopen. Heldere uitleg, goed en open contact momenten, snelle levering en uiterst vakkundige plaatsing waarbij alle afwerking, zelfs de onvoorziene, boven verwachting is gedaan. Resultaat is derhalve na plaatsing helemaal klaar, zelfs de vloer wordt geveegd en een bosje bloemen wordt gebracht wanneer de finale inspectie plaatsvind. Super service, uiterst tevreden en elk volgen kozijn zal ook weer bij Kroon Kozijnen worden besteld.
We moesten meerdere malen achter de planning aanbellen. Dit zou andersom moeten zijn.