Monteurs die hun vak verstaan.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijk en kundig personeel.
Het was prettig zaken te doen met deze vestiging. Nazorg en garantie nog geen gebruik van gemaakt.
geen
geen negatieve ervaring hiermee.
Bij de eerste levering een tochtende brievenbus. Hebben we zelf nu opgelost met tochtstrips. Verder niets dan lof over de deuren ramen, schuifpui en kozijnen.
als zeer prettig ervaren
snel en vakkundig geplaatst
Snelle levering en perfect geïnstalleerd en netjes afgewerkt. Oude rommel werd keurig meegenomen en ook de levering van 2 passende plissé gordijnen werden snel geleverd en keurig geplaatst. Zeker aan te bevelen
Communicatie met het kantoor niet zo goed. Vragen worden niet direct beantwoord en afspraken niet direct concreet gemaakt.
Mijn enige grote frustratie is de meerstandenkiep van het badkamerraam. De fabriek van Kroon Kozijn kan bij kleinere ramen geen meerstandenkiep leveren. Dit vind ik niet van deze tijd, ik zou verwachten dat een Kroon Kozijn die voor kwaliteit staat, dit echt moet kunnen leveren. Ik heb er nu, a-la-minute zo 1000 euro extra voor over om het alsnog te krijgen. Mogelijk ga ik dit via een concurent alsnog doen.
n.v.t.
Geen
-----
goede informatie zowel vooraf, tijdens als na de opdracht. prima personeel, werken netjes, zijn vriendelijk en werken secuur.
Geen negatieve ervaringen! Alles wat niet helemaal goed ging is gewoon keurig opgeloste en geregeld !
Geen
Ziet er heel mooi uit. Prima voorgesprek. Perfecte afwerking. Groot vakmanschap. Alles keurig opgeruimd. Scherm in de kamer waardoor geen stof. Binnen schilderen is niet nodig door keurige afwerking. Aardig personeel. Echt heel tevreden.