Goede service , netjes werken , klantvriendelijk kortom een goed bedrijf die we zeker aan zullen bevelen bij anderen.
nvt
NA EEN PAAR KEER UITSTEL IS HET TOCH IN ORDE GEKOMEN EN WAT PROBLEMEN MET EEN MONTEUR WAT DEZE MAN ZIJN BAAN HEEFT GEKOST. HET BEDRIJF HEEFT ALLES RUIMSCHOOTS GOED GEMAAKT DUS ZAND EROVER. TIP VOOR KROONKOZIJN IS DAT JE HET RAAM ALS HET GEHEEL GEOPEND IS NIET VAST KUNT ZETTEN ,MISSCHIEN DAT JULLIE DAAR NOG EEN OPLOSSING VOOR KUNNEN VINDEN
Alles keurig geregeld. Netjes volgens afspraak en vakkundige mensen die alles keurig en vlot komen plaatsen en afwerken.
Prima ervaring
KWALITEIT DOOR VAKKUNDIG PERSONEEL NETJES GEPLAATST
Geen.
Veel stof ontwikkeling, daar kan het bedrijf met wat creativiteit de overlast voor de bewoner een stuk minder maken.
Er moest gelukkig niet veel geslepen te worden , maar misschien is een slijpschijf waar water op het blad komt wel handig omdat dit minder stof geeft en vooral voor de persoon zelf beter lijkt te zijn . Misschien is dit technisch niet altijd mogelijk en wij hebben er ook geen negatieve gevoelens over . Een aandachtspuntje?
geen negatieve ervaringen.
Prima werk geleverd. Werd ook iedere dag de rommel opgeruimd.
Heb ik niet.
Het personeel is vriendelijk , werkt netjes en ziet er verzorgd uit..
de omgang met jan damen verloopt perfect.
Omdat het Door extern bedrijf gewerkt is veel kleine dingen die niet goed zijn gegaan. Kwaliteit service niks te klagen. Vandaag wat melden morgen iemand aan de deur. Of ik direct weer zou kiezen voor kroonkozijn durf ik nog niet te zeggen.
staat pas maand dus moet nog komen .mogelijk????
Als enige aandachtspuntje heb ik eigenlijk dat ik het op prijs had gesteld als ze meer 'effort' hadden gestoken in het netjes achterlaten van de werkplek. Nu was het bv 16.30 en lieten ze alles liggen en vertrokken weer waardoor ik zelf altijd nog een half uurtje bezig was met opruimen.
Tja, gewoon helemaal prachtig, snel maar zeer vakkundig, prettig contact. Gaaf!!
Al bij het maken van de offerte werd er meegedacht in onze richting. We hadden wat specifieke eisen (hout en naar binnendraaiend) en de voor en nadelen t.o.v. kunststof werden goed besproken. Ook toen bij de voorbereidingen bleek dat de latei boven één van de ramen gebarsten leek, hadden we de tijd om dat uit te laten zoeken. Nadat het bouwkundig rapport bekend was, en opgestuurd naar Kroon, werd alles goed geregeld. De latei werd vervangen en op dezelfde dag hadden we ook de ramen. Prima ramen, degelijk, geluidsdicht. Bij het volgende raamproject gaan we weer naar Kroon Dikkenberg te Veenendaal.
Geen