Na een huisbezoek wordt een op maat gemaakte offerte uitgebracht, die op de zaak op een prettige manier wordt toegelicht. De communicatie is goed geregeld van bevestiging tot oplevering. Het werk wordt netjes opgeleverd en de nazorg(restpunten) binnen enkele dagen afgerond. De showroom mag dan klein zijn, maar men heeft genoeg referenties van opgeleverde werken.
Soms iets te positief over duur van werkzaamheden. Duurt soms langer dan afgesproken.
deze zijn niet van toepassing.
geen negatieve ervaring (nog niet)
Geen...
Zakelijk. duidelijk afspraken maken; Goede voorlichting; deskundig personeel dat op een "nette' manier werkt en waar nodig overleg pleegt. Eerdere ervaringen zijn alleen maar bevestigd.
nvt
geen
Zeer goede ervaring. Klein bedrijf, korte lijnen en vakmanschap! Ga zo door.
alles was zoals afgesproken en verwacht. We zijn er blij mee.
Ik heb geen negatieve ervaring.
Fijn contact in de showroom. Vakmensen die kozijnen komen plaatsen en zeer vriendelijk.
Niets anders dan lof.Er wordt netjes gewerkt en geruimd,lof voor personeel.Wij zijn voor hondert procent te vreden.en gelijk weer nieuwe besteld,voor de andere kant.
Geen
Alles perfect verlopen. Klein mankement aan raamsluiting binnen 1 week opgelost.
Netjes afgeleverd Geen klachten
Prettige werksfeer en alle wensen over afwerking besproken en goed uitgevoerd.Zeer tevreden
Geen
zeer positieve medewerkers die wisten waar ze mee bezig waren, zeer goed werk leverden. positief en enthousiast over het product praten kortom, zeer tevreden.
Geen .
Communicatie kan wel wat beter. Het ziek zijn en overlijden van Buwalda zijn vader is hier ook debet aan. Toch wel goed gekomen.
Wij hebben verschillende bedrijven bezocht voor kunststof voordeur. Bij Kroonkozijn ZWFriesland in Schettens is alles nog gewoon. Geen poeha maar klant staat centraal. Dit merk je in de contacten via telefoon maar ook bij bezoek aan het bedrijf. Vervolg opdracht voor kozijnen is ook al geplaatst. Wij bevelen hen dan ook graag aan!
Goede service , netjes werken , klantvriendelijk kortom een goed bedrijf die we zeker aan zullen bevelen bij anderen.