Schoon en keurig net werk. Adequate afhandeling.
alles naar wens verlopen
Er werd met de klant meegedacht en goed naar de wensen geluisterd. De overlast die een plaatsing van kozijnen met zich meebrengt werd tot het minimale beperkt. Storingen werden goed opgelost.
Wij hebben gekozen voor een betrouwbare leverancier die wellicht wat meer kost dan een eenmanszaak ivm de garantie. We zijn heel blij dat we dit hebben gedaan, want er zat wat schade aan de deuren maar dit is binnen zeer korte termijn gerepareerd.
We zijn blij met de manier waarop Kroon Kozijn Nijmegen een probleem met kozijnen, die in 2000 niet door hen geplaatst zijn, opgelost heeft.
Na 8 maanden verbouwing kwam kroon kozijn.. en alles klopte niks vies alles netjes opgeruimd. vriendelijk heb werkelijk geen min punt!! sparen voor het volgende kozijn!!
Wij zijn erg tevreden met Kroon Kozijn. We zijn heel prettig ontvangen en duidelijk ingelicht. Het systeem met de tochtstand is ook prettig.
keurig werk en netjes afgewerkt. Snelle levering en plaatsing volgens afspraak
Uitstekende ervaring. Alles perfect geregeld en bijzonder netjes gewerkt. Ook oplossen van kleine dingen achteraf heel goed verzorgd. Een dikke pluim!
Die zijn er niet.
Hebben al verschillende ramen en deuren laten installeren door Kroon Kozijn Heemskerk. Zelfs een dakkapel van ruim 12 meter. Vakkundige, prettige mensen.
Prima en snel netjes afgeleverd
problemen gehad met een schuifpui (uit de geleider gelopen en onderdeel kapot) en de deur kon niet meer sluiten. Kroon kozijn Nijmegen heeft de schade opgenomen en de schuifpui weer op de rails gezet en op slot weten te krijgen. Gelijktijdig onderdelen besteld en op de leveringsdag daarvan werd het ook gemonteerd en afgesteld. Het getuigde van goed vakmanschap. Bedankt voor het snel oppakken van het probleem en het oplossen daarvan naar onze tevredenheid. Chapeau!
Keurige mensen. Zoqel de verkoper als de mensen voor de montage. Werkzaamheden snel, maar vooral erg netjes uitgevoerd.
Wij hebben nu 2 x gebruik gemaakt van Kroon Kozijnen en de werkzaamheden werden tot volle tevredenheid uitgevoerd. De communicatie met met name de heer Tomesen verliep/verloopt altijd op een prettige wijze. Alle planningen werden nageleefd en ook over de nazorg niets dan lof. Wij kunnen deze firma van harte aanbevelen!
Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop de medewerkers van Kroon kozijnen bij ons de kozijnen en rolluiken hebben geplaatst. Zij hebben ook zeer adequaat gereageerd toen alles niet zo ging als gepland. Wij danken Aart, Mehdi, maar vooral Geert, Hans en Dave en Patrick voor de correcte afhandeling en prettige samenwerking Met vriendelijke groet, Paul en Nia Steffens
Snelle levering, zeer vakbekwaam personeel, uiterst correct personeel, personeel werkt netjes (iedere dag werd er geveegd door de mannen zelf). Ik zeg in een woord: GEWELDIG
Geen
wij hebben kroon kozijn een dikke acht gegeven omdat er geen negatieve opmerkingen zijn en kan hen zeker aanbevelen!!
Heeft helaas drie afspraken gekost om 1 ruit te plaatsen. We hebben begrip voor de situatie, maar voor werkenden is dit wel lastig te regelen.
Klantvriendelijk geduld en meedekenkend