Uitstekend geholpen door de medewerkers in de acquisitie-, offerte- en uitvoeringsfase. De medewerkers die de plaatsing hebben gedaan zijn deskundig, nauwkeurig, keiharde werkers en behulpzaam. De kozijnen zijn net geplaatst en daarom kan ik nog niets over nazorg en garantie zeggen. Al vertrouw ik erop dat ook dit uitstekend zal verlopen.
Duidelijke en prettige informatie,goed en net personeel die hét vakkundig hebben geplaatst Kreeg zelfs een prachtig boeket bij de eind controle ,niets dan lof.
Snel, vakkundig en netjes
vriendelijkheid en vakkundigheid zijn opvallend en de oplever check door een ander van Kroon Heemskerk vind ik erg goed
Goede informatie met vakkundig personeel.
bijzonder eerlijke advies en zeer duidelijk
Vanaf ons eerste contact met dhr. Tomesen en zijn zoon Boy in de showroom in Dordrecht, zat het wat ons betreft goed. Vol passie deden de heren hun verhaal en geen moment hadden wij twijfel. Levering en plaatsing kon al binnen enkele weken gebeuren dus hoefden niet lang te wachten. Monteurs Sjaak en Maurits waren echte vakmensen. Top gedaan heren! Wij kunnen Kroon Kozijn zeer zeker bij iedereen aanbevelen!
Net werk geleverd
Vakkundig personeel en ziet er prima uit
Kwalitatief hoogwaardig materiaal en mooie afwerking door deskundig personeel.
Kroon kozijnen heeft gisteren bij ons de kozijnen vervangen en kunstsof kozijnen geplaatst met hr++ glas. We zijn zeer tevreden over hoe het gegaan en afgeleverd is. Vriendelijke en ervaren mensen die bij kroon werken. Ze leggen vooraf duidelijk uit hoe kunststof in elkaar zit, overleggen met je hoe je het wil hebben, en waar uit je een keuze kan maken. Tijdens het plaatsen van de kozijnen zijn ze ook bereid om het 1 en ander voor je te doen in huis, wat in eerste instantie niet afgesproken was. Kort om zijn alle kozijnen perfect geplaatst, de prijs is goed, en kwaliteit is goed, en zijn wij zeer te vreden =D. Wij vinden daarom Kroon kozijnen een echte aanrader.
Prima aanbieding, prima installatie, mooi kozijn en zeer prettig contact met personeel.
Bij het verkopen poritieve ervaring met kennis en prijs kwaliteit. na opleveren was er een kleine onvolkomenheid deze is direct opgepakt en perfect verholpen.
Zeer tevreden over ieder aspect van de werkzaamheden, van de eerste gesprekken tot de oplevering en eindcontrole. Personeel werkt zeer netjes en precies. Alles geheel naar wens uitgevoerd.
Degelijke kozijnen voor een eerlijke prijs. Personeel prettig
Het is een goed betrouwbaar bedrijf, met echte vakmensen. Alle lof
Nette, opgeruimde werklui Alle vragen netjes beantwoord
vakkundig personeel wat enthousiast vertelde over hun werk en ervaringen, alles goed uitgelegd over het hoe en wat en waarom alles keurig opgeruimd
Alles ziet er keurig uit,beveel het naar andere ook,niets dan lof.
al eerder bij Kroonkozijn Heemskerk geweest te zijn. toen hebben ze achter beneden gedaan en nu boven helemaal. gewoon top wordt netje's gewerkt door de mannen.
Goed product en netjes de nog lopende problemen afgehandeld.
betreft het aanbrengen: goed ervaring pas twee dagen, is nog te kort
Prettig en vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg en demonstratie. Snelle, nette en adequate levering. Betrouwbaar, professioneel