Prettig personeel en harde werkers. De kwaliteit is uitstekend en de bezoeken aan de showroom met de heer Buwalda waren inspirerend en gezellig. Zo worden energiebesparing en investeren gecombineerd met een goed gesprek en een lekker kopje koffie. Ga zo door!!!
Prima service. Opdracht was snel uitgevoerd. Communicatie van de offerte tot uitvoering ging prima.
Van het begin (bij de offerte) tot aan het einde, de oplevering kun je zien te maken te hebben met vakmensen. Afspraken werden keurig nagekomen en het opgeleverde werk is prima de luxe!
Goede kozijnen en netjes geplaatst.
complimenten voor alles en iedereen, kon niet beter. Vooral de boys en moeders met de mooie bloemen. W2.
Uitstekend bedrijf met personeel die meedenken. Uitstekend materiaal, waar de hele buurt tegenop kijkt. Heel veel complimenten gekregen over het geleverde werk. Ook over de afwerking.
Zeer goede vakmannen, staan voor kwaliteit.
MOOI!!!!
Prima service, comenicatie prima, vakmensen aan huis, die keurig werk hebben geleverd...
Fijn bedrijf goed gemaakte afspraken en prima personeel. Heel mooi gemaakt alle kozijnen. Ook heel veel keus in de showroom.
Een 10 voor Kroon kozijnen. Ondanks een klein akkefietje, we zijn geen klant, zonder kosten het euvel verholpen. Waar kom je dat nog tegen in deze tijd, chapeaux voor Lukas Bakx uit Nijmegen.
Omdat we een woning hebben van 100 jaar oud, moest het kozijn op maat worden gemaakt. Hiervoor is een mooie inpassing gemaakt in de gevel en is de instap naar buiten zonder drempel uitgevoerd. De isolatiewerkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd met een hoge isolatiewaarde. Ook de uitstraling van de openslaande tuindeuren past goed bij het huis. Zeer tevreden met het resultaat.
Werken snel en schoon Prettig personeel
Het hele traject van showroom, plaatsing en nazorg is tot in de puntjes geregeld.
De jongens zijn harde werkers . En werken netjes .
Keurig netjes geholpen,volgens afspraak is het kozijn vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.
Het contact verloopt uitermate relaxt. Men houdt zich keurig aan de afspraken.
Mijn Litouws is met 200 % vooruitgegaan: ik kan nu ja & nee in het Litouws zeggen. (Noeste werkers van a tot z!)
Wij hebben hele goeie ervaring met de meneer van Dordrecht. Vakman, goeie en duidelijke uitleg, rustig alle vragen beantwoorden en mogelijkheden bespreken. We zijn zeer tevreden elke keer opnieuw dat we deze meneer spreken. GOOD JOB!!
Mooie bos bloemen bij nacontrole erg leuk. Had het gevoel dat ze precies wisten wie ik was en wat ik wilde. Speelden goed in op mijn wensen en dachten daar in mee. Erg fijn
Op 9 en 10 maart zijn de oude houten kozijnen op de begane grond vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas. Door het uitstekende advies, mooie kwaliteit en goede uitleg over de mogelijkheden heb ik voor Kroon Kozijn gekozen, het resultaat is werkelijk schitterend geworden en ik ben er zeer tevreden over. Afspraken zijn stipt nagekomen en de 2 ervaren medewerkers hebben de klus in 2 dagen geklaard, en alles netjes achter gelaten. kortom ik kan Kroon Kozijn echt aanbevelen !
Afspraak goed nakekomen, resultaat is prachtig, vriendelijke mensen
Ik heb in de week van 20 mrt t/m 24 mrt de honneurs van toezicht waargenomen bij het renoveren van dakkapellen aan de woning van mijn overleden zwager (ik kon in deze enquete bij eerste keer klant of vaker klant de optie nvt niet aangeven. Desondanks uiterst tevreden over de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Ik hoop op goede nazorg en garantie, maar heb daar dus nog geen ervaring mee (vandaar nvt in deze). Vriendelijke groet